Nicoleta Nucă se joacă de-a psihologul și spune că are capacități extraordinare. Totodată, are o mare dilemă pe care încă nu o poate rezolva

Nicoleta Nucă se joacă de-a psihologul și spune că are capacități extraordinare. Totodată, are o mare dilemă pe care încă nu o poate rezolva
Talentata cântăreață Nicoleta Nucă și iubitul ei, Alex Ursache, se pregătesc să facă pasul cel mare. Cum merge organizarea.

E îndrăgostită lulea și a fost în culmea fericirii atunci când iubitul ei, Alex Ursache a cerut-o în căsătorie.

Nicoleta Nucă se joacă de-a psihologul și spune că are capacități extraordinare. Totodată, are o mare dilemă pe care încă nu o poate rezolva

Nicoleta Nucă și Alex Ursache sunt în pregătiri de nuntă. Cei doi au hotărât ca ceremonia să aibă loc în Italia, alături de o mână de prieteni. Într-un interviu pentru Ego, artista a vorbit însă despre o problemă pe care, deocamdată, nu o poate rezolva: cum să fie rochia de mireasă. Și asta pentru că vedeta își schimbă părerea de la o zi la alta și, ca orice mireasă, vrea ca ținuta să fie unicat. Care, sub nici o formă, să nu fie copiată de nimeni.

„Îmi doresc o rochie care să fie făcută special pentru mine, cu interzicere să o mai copieze cineva”

„Sunt destul de clasică la chestiile de genul acesta, dar adevărul este că nu știu încă cum va fi rochia. Nu mă pot hotărî pentru că oscilez dintr-o extremă în alta. Ba îmi doresc o rochie foarte-foarte simplă, lejeră, apoi am criza în care zic că nu, că vreau o rochie de regină, mulată, dar lucrată manual.

Și bineînțeles să fie o piesă pe care absolut nimeni niciodată nu a mai avut-o și nu o să o mai aibă. În sensul în care îmi doresc o rochie care să fie făcută special pentru mine, cu interzicere să o mai copieze cineva”, a povestit Nicoleta.

„Eu sunt introvertită, sunt cea mai introvertită”

Pentru prietenele sale, Nicoleta spune că este cel mai bun psiholog și le ajută oricând au nevoie. Dar când vine vorba de propria persoană, situația se schimbă, pentru că este o persoană introvertită. Așa că atunci când situația devine complicată, apelează la ajutorul unui psiholog.

„Fără modestie, chiar dau sfaturi bune. Mă pricep. La dat sfaturi, cel puțin, mă pricep foarte bine și chiar sunt eficiente. Totodată mă și bucură faptul că cel puțin oamenii apropiați au încredere că ceea ce le spun chiar este de bine și au și rezultate pe măsură. Eu sunt introvertită, sunt cea mai introvertită.

Când mă confrunt cu vreo problemă de cele mai multe ori mă închid foarte mult. Cumva macin singurică toată informația. Uneori refulez și în cazul ăla apelez la oamenii cei mai apropiați, poate iubitul meu sau prietenele cele mai bune, dar de cele mai multe ori tind să mă închid în mine și să caut singură soluții. (…)

Merg și la psiholog, nu este o rușine asta. Din contră. Lumea în care trăim, unde suntem expuși la tot felul de stimuli negativi și cu o societate cu o tendință negativă a gândirii, nu avem încotro. Trebuie să apelăm la ajutor, atunci când ne simțim copleșiți de emoție sau de situații”, susține vedeta.

Sursă foto: instagram