Noua colecție Zara. Cum vă puteți îmbrăca precum o mare vedetă

Noua colecție Zara. Cum vă puteți îmbrăca precum o mare vedetă
Toamna aceasta noutatea brandului Zara e o colecție capsulă aparte. Promovată de o mare vedetă ajunsă la 50 de ani, se potrivește perfect și cu preferințele noii generații.

Noua colecție Zara este o colecție capsulă Charlotte Gainsbourg și prezintă chintesența stilului ei fabulos. În vârstă de 50 de ani, Charlotte Lucy Gainsbourg este o actriță și compozitoare englezo-franceză. Este fiica actriței engleze Jane Birkin și a cântărețului și compozitorului francez Serge Gainsbourg. După ce și-a făcut debutul muzical cu tatăl ei la piesa „Lemon Incest” la vârsta de 12 ani, a lansat un album cu acesta la vârsta de 15 ani.

Elegant și puternic. Elegant și cu acea nonșalanță – tipică femeilor franceze – care nu emană niciun efort, la fel ca cel al mamei Jane Birkin, din vremea ei. Așa se prezintă colecția capsulă de toamnă 2021 vine de la Zara, creată în colaborare cu Charlotte Gainsbourg, scrie ELLE Italia.

Charlotte Gainsbourg, regina cizmelor pe covorul roșu

Una dintre penultimele lecții de stil date de Charlotte Gainsbourg, a avut loc la Veneția, în 1978. Chiar înainte de a deveni regina cizmelor de pe covorul roșu, Charlotte Gainsbourg adusese în Lido un look total de denim văzut deja la Cannes. Și întrucât nu există două fără trei, pasiunea ei pentru denim se îndreaptă acum către următorul capitol.

Începând de joi, 7 octombrie, noua capsulă de modă Charlotte Gainsboug toamna 2021 pentru Zara va fi disponibilă atât în ​​magazinul online al gigantului spaniol, cât și în unele puncte de vânzare selectate. La ce să vă așteptați? Cu siguranță o mini colecție formată din câteva articole (dar bune), toate în concordanță cu spiritul esențial și minimal care îi pătrunde întotdeauna aspectul. „Zara a înțeles care sunt elementele mele de bază – a declarat Charlotte Gainsbourg pentru ELLE France. Nu am vrut să fie o alegere prea mare”.

Noua colecție Zara

Rețineți, pentru Charlotte, sinergia cu Zara nu este un debut: deja în noiembrie 2020, actrița franceză (care a debutat recent în regie cu un documentar dedicat mamei sale) și-a împrumutat fața unui scurtmetraj pentru Zara Home. Scris și regizat de Fabien Baron, scurtmetrajul a fost amplasat într-o casă (abandonată) complet mobilată cu piese din colecția Zara Home Toamnă – Iarnă 2020 – 2021, în care Charlotte s-a figurat în rolul unui fotograf care se căuta obsesiv un unghi.

O altă rundă, o altă colaborare: astăzi, fiica lui Jane Birkin și a lui Serge Gainsbourg revine pentru a fi împreună cu brandul mainstream semnând o capsulă care vorbește despre (și pentru) stilul ei. De ce câteva elemente și toate foarte simple? „Tatăl meu a cumpărat întotdeauna aceleași blugi”, a dezvăluit Charlotte aceleiași surse. „Aceiași pantofi, aceleași tricouri. Dar le-a tăiat și le-a întins pentru a se potrivi siluetei sale”, a mai spus vedeta.

Jachete, sacouri, cămăși, pulovere. O pereche de botine și chiar un sutien triunghiular: capsula Charlotte Gainsboug pentru Zara promite deja să fie concentratul (esențial) al tendințelor modei din toamna anului 2021. Dar cea mai esențială tendință va fi cea a denimului, atât de mult încât Charlotte a dezvăluit pentru ELLE că va locui într-o casă „făcută din blugi”: „Îmi place aspectul organic al denimului, îmbătrânirea acestuia și patina pe care i-o dăm în viață”.

Sursa foto: Instagram, Zara.com

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp