Noul Nostradamus, viziune cutremurătoare despre Elon Musk

Noul Nostradamus, viziune cutremurătoare despre Elon Musk
Din moment ce există un Nostradamus reîncarnat, după cum se autoproclamă, nu e de mirare că i-a găsit un rol și lui Elon Musk. Dar și roboților lui.

Elon Musk este „cavalerul templier care folosește roboți pentru elixirul vieții”, spune acest Nostradamus modern. Paranormalul brazilian Athos Salomé, în vârstă de 36 de ani, ar fi prezis moartea Reginei, invazia Rusiei în Ucraina și pandemia globală devastatoare de Covid-19. O altă viziune importantă, despre care spune că s-a împlinit este cea care îl are în prim plan pe cel mai bogat om din lume. Viziunea a privit achiziționarea Twitter de către Elon Musk.

Autoproclamat Nostradamus reîncarnat, Athos Salomé susține și că Elon Musk folosește alchimia și robotica pentru a manipula transformările majore din lume în căutarea nemuririi. Acest Nostradamus modern, care a prezis preluarea Twitter de carte Elon Musk, tocmai a lansat o nouă teorie, și spune că miliardarul este un Cavaler Templier, scrie presa internațională.

Athos susține că, prin dezvoltarea Neuralink, Musk se străduiește să schimbe ceea ce înseamnă să fii om, deoarece tehnologia sa este construită pentru ca noi să ne conectăm inteligența artificială.

„Există încă multe simboluri ascunse în fantezia lui Musk, cu toate acestea, el merge mai departe decât să arate posibilitatea realizării teoriilor conspirației și posibilitatea reală a ceea ce înțelegem ca fiind anti-Hristos, de a domina lumea”, a declarat Athos Salomé  conform Daily Star.

Elon Musk vrea să atingă nemurirea, susține Nostradamus modern

Clarvăzătorul explică faptul că alchimia este o practică mistică ce a înflorit în Evul Mediu, reunind știința, arta și magia – ceva în care crede că Elon Musk este implicat profund. „Unul dintre obiectivele sale principale a fost obținerea elixirului vieții, asigurarea nemuririi și vindecarea bolilor corpului. Elon Musk este un alchimist modern care folosește tehnologia și robotica pentru a crea cyborgi”, a mai spus acesta, conform sursei citate.

Cavalerii Templieri au fost un grup militar mare de creștini devotați care au lucrat pentru a proteja europenii în pelerinajele în Țara Sfântă în timpul epocii medievale.

Cum a prevăzut Athos Salomé preluarea Twitter

Athos Salomé, prevede viitorul de la vârsta de 12 ani și se laudă cu o rată de succes a predicțiilor de 90%. El a prezis, în ianuarie anul acesta, că, în conformitate cu Cabala evreiască, un nou lider mondial va apărea din componența cifrelor 22, 44 și 66. Pe 22 aprilie 2022, magnatul Tesla și SpaceX a lansat ideea de a cumpăra Twitter pentru 44 de miliarde de lire sterline.

În aceeași zi s-a aflat că singurul bun fizic al antreprenorului era un avion privat în valoare de 66 de milioane de lire sterline.  El a cumpărat aeronava Gulfstream G650ER în 2016.

Ceea ce Athos nu prevăzuse în ianuarie, i-a fost revelat de Halloween, când Elon Musk a îmbrăcat deja celebrul său costum. „Elon Musk este un cavaler templier care folosește alchimia și robotica pentru a manipula transformări majore din lumea oamenilor”, a spus clarvăzătorul. Amintim că apariția șefului Twitter la o petrecere de Halloween în New York City, îmbrăcat precum „Campionul Diavolului”, a iscat un nou val de teorii ale conspirației, în ceea ce îl privește.

Sursa foto: Instagram