Nu e banc. Soldat american, leșinat în bătaie de iubita lui, la Cluj. Incidentul va fi anchetat de o comisie specială

Nu e banc. Soldat american, leșinat în bătaie de iubita lui, la Cluj. Incidentul va fi anchetat de o comisie specială
Un soldat american a văzut moartea cu ochii după ce și-a enervat iubita. E drept că bărbatul părea să încerce să o aducă într-o stare mai bună, ducând-o la un restaurant din Cluj. Din păcate pentru el, femeia a decis să-i aplice o corecție, lăsându-l lat.

O întâlnire amoroasă între un soldat american aflat în misiune în țara noastră și iubita lui italiancă s-a transformat rapid într-un câmp de luptă. Amețiți de alcool într-un bar din Cluj, cei doi amorezi s-au luat la ceartă, iar femeia a spart un geam cu telefonul și l-a lăsat inconștient la pământ pe bărbat.

Femeia a spart și un geam, cu telefonul

Scenele violente au avut loc într-un restaurantul din Cluj, acolo unde soldatul de la baza militară de la Câmpia Turzii s-a întâlnit cu partenera sa de viață, venită din Italia. După mai multe pahare de băutură, spiritele s-au încins și conflictul verbal a degenerate într-o bătaie în toată regula.

În timpul cinei, se pare că bărbatul ar fi făcut o glumă care nu a fost deloc pe placul iubitei italience. Soldatul a încercat să o ia în brațe pentru a o liniști, dar tânăra l-a lovit și l-a împins puternic, acesta căzând și lovindu-se la cap. Soldatul a rămas pe jos, inconștient.

Mai mult, în urma altercației, femeia a aruncat cu telefonul și a nimerit un geam, pe care l-a spart.

Personalul localului a sunat la 112, iar la sosirea poliției tânărul de 25 de ani era semi-conștient și acuza dureri de spate.

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că la un local public, situat pe strada 1 Decembrie 1918, din Câmpia Turzii, un bărbat ar fi căzut pe podea și este inconștient. În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului unde au stabilit faptul că acesta ar fi fost implicat într-o stare conflictuală. În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că starea conflictuală ar fi fost degenerată pe fondul consumului de alcool, între bărbatul de 25 de ani de cetățenie americană și o tânără de 24 de ani, de cetățenie italiană”, anunță IPJ Cluj.
Iubita soldatului american s-a ales cu o amendă de 500 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, dar incidentul va fi anchetat și de superiorii