Nu e o glumă, Emily Burghelea bea cafeaua cu biberonul. E un truc pentru frumusețe

Nu e o glumă, Emily Burghelea bea cafeaua cu biberonul. E un truc pentru frumusețe
De când a devenit prezentatoare la ProTV, numele lui Emily Burghelea e pe buzele tuturor. Iată câtă grijă are vedeta de imaginea ei.

Emily Burghelea așteaptă cu nerăbdare să-și strângă în brațe al doilea copil, iar până atunci e extrem de atentă la tot ceea ce face pentru a arăta mereu ca scoasă din cutie.

Emily Burghelea bea cafeaua cu biberonul. Iată care e motivul

Pe contul său de socializare, Emily Burghelea le-a explicat fanilor câtă grijă are de dantură. Ea susține că își curăță dinții ori de câte ori mănâncă sau bea ceva. În plus, pentru a nu-i păta, are obiceiul să bea cafeaua cu biberonul sau cu paiul. De asemenea, ea își învață și micuța să facă același lucru, pentru ca mai târziu lucrurile să fie așa cum trebui și dantura să nu se strice. În plus, vedeta spune că folosește și o pastă de dinți care-i face dinții albi ca laptele.

S-a căsătorit religios anul trecut

Anul trecut, în septembrie, blonda s-a căsătorit religios cu alesul inimii sale. Ea a optat pentru o rochie albă simplă, care i-a scos trupul în evidență. Totodată, cei doi și-au botezat și fetița. ”Dumnezeu ne-a binecuvântat! Împreună până la sfârșitul veacurilor! Vă iubesc până la cer și înapoi! Sunteți sufletul și inima mea și viața mea!

Faceți amândoi parte din mine și vă iubesc infinit și necondiționat! Cea mai emoționantă zi din viața mea…. Surprinsă în imagini! #forever. Înainte să intrebati, numele fetiței l-a anunțat @iubitul_lui_emily în ultima postare!”, a fost mesajul pe care Emily l-a publicat atunci pe Instagram.

Cum și-a anunțat iubitul că este din nou însărcinată

Emily și-a anunțat iubitul că va deveni tătic a doua oară printr-un mesaj amuzant. Emily Burghelea e însărcinată a doua oară. „Iubitul lui Emily ești gata pentru doi ??? Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, sunt însărcinată. O să mai avem un copil! (…) Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune de urgență la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile și stările de leșin anunțau, de fapt, că familia noastră se mărește. Bebe nu știa ce să mai facă să ne dăm seama că este acolo!”, a scris ea în mediul online.

Sursă foto: instagram