Care este secretul care ține legat cuplul Andra – Măruță

Care este secretul care ține legat cuplul Andra – Măruță
De departe, Andra și Cătălin Măruță formează una din cele mai frumoase familii din showbiz-ul românesc. Au doi copii frumoși și cu personalitate, de care se bucură în fiecare zi. Și mai au ceva: un mare secret.

A avut nevoie de 13 ani ca să aibă curaj să dea cărțile pe față, și nu o să vă vină să credeți care  e, de fapt, secretul care ține legat cuplul Andra – Măruță.

Andra (Irina Alexandra) s-a căsătorit cu Cătălin Măruță în 2008. Apoi în viețile lor au apărut cei doi copii, un băiat și o fată, David și Eva. Duc o viață de succes, cu toții, și se bucură unul de prezența altuia.

Recent, familia Măruță a trecut printr-un episod dramatic, când s-au îmbolnăvit, cu toții, de COVID-19. Chiar dacă, din fericire, au făcut forme ușoare ale bolii, nu le-a fost ușor, părinții fiind foarte îngrijorați. Dar, vorba aceea: totul e bine când se termină cu bine.

Care e, de fapt, secretul care ține legat cuplul Andra – Măruță

Într-o lume în care lumina reflectoarelor e mereu țintă pe ei, dat fiind statutul de vedete, e și mai greu să reziști. Colegii lor de breaslă, dar și fanii s-au întrebat mereu care e secretul relației perfecte din familia Măruță. Care durează deja de 13 ani. Trebuie să fie ceva la mijloc.

Care e, de fapt, secretul care ține legat cuplul Andra – Măruță

Și iată că Andra și-a făcut curaj și a vorbit deschis despre asta. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Unica.ro, Andra a mărturisit că cel mai important în relația cu soțul său e comunicarea. Și că au nevoie, fiecare, uneori, să stea și singuri! O spune chiar cântăreața care lansează hit după hit.

”Din fericire, amândoi am fost mereu atenți la sentimentele celuilalt, am avut grijă ca dragostea fiecăruia să fie înțeleasă, simțită, să nu apară conflicte din cauza unor mesaje prost înțelese. „E mult spus „scântei”, dar suntem conștienți de faptul că trebuie să investim timp și în relația noastră, să stăm și singuri, să ne arătăm sentimentele”, a spus Andra pentru sursa citată.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Declarație emoționantă de dragoste făcută de Smiley iubitei sale. E fără cuvinte

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp