Nu o să vă vină să credeți! Milionara Jennifer Lopez folosește trucuri de machiaj de săraci. Și arată cum face!

Nu o să vă vină să credeți! Milionara Jennifer Lopez folosește trucuri de machiaj de săraci. Și arată cum face!
Jennifer Lopez este una din cele mai urmărite femei din showbiz. Cu o avere ce a depășit 400 de milioane de dolari, artista chiar nu mai are nicio grijă. Poate doar să găsească casa visurilor, pentru care e dispusă să plătească milioane, unde să se mute cu soțul ei, Ben Affleck și copiii.

În vârstă de 53 de ani, Jennifer Lopez are o siluetă de invidiat și un chip care nu mai îmbătrânește. Vedeta a împărtășește cu curaj un videoclip fără machiaj în timp ce își enumeră trucurile de machiaj la care apelează constant pentru a arăta frumoasă. Printre acestea, vedeta milionară recunoaște că folosește gene false KISS de 8 dolari pe care le cumpără de la orice drogherie. Vedeta a dat sfaturi despre cum s-a dichisit pentru Met Gala, evenimentul de luni de la New York, la care a participat împreună cu antrenorul ei de voce.

Soția lui Ben Affleck a fost curajoasă să apară în fața fanilor sără să poarte machiaj, ea spunându-le fanilor că a avut nevoie să se „hidrateze” înainte de a se machia. În videoclip, ea a mai spus că nu se expune niciodată la soare, dar că folosește multă cremă de bronzare falsă și bronzer.

Și o altă informație interesantă este că ea folosește gene false pentru ochi de la KISS, care pot fi cumpărate de la orice magazin obișnuit de medicamente pentru suma de 8 dolari. Jennifer Lopez se afla în apartamentul ei din New York City, cu flori la intrare și cu echipa de glam împrăștiată în livingul ei, în momentul filmării.

Jennifer Lopez a purtat o ținută Ralph Lauren la Met Gala

Actrița și cântăreața era îmbrăcată într-un halat bej deschis și mătăsos pe care scria JLO Beauty în față, în timp ce stătea de vorbă cu fanii. Ea a enumerat apoi ce produse a folosit pentru machiaj. Incluisv protecție solară, și produse din propria ei gamă de înfrumusețare. Pentru eveniment, vedeta a apelat la make-up artistul ei preferat, Ash Kholm. Coafura a fost realizată de Lorenzo Martin, iar unghiile de Tom Bachik. Ea a fost stilizată de Rob Zangardi și Mariel Haenn, în timp ce purta Ralph Lauren.

JLo a mers la petrecere în absența soțului

DailyMail.com a aflat în exclusivitate că Ben Affleck nu a participat la Met Gala alături de noua sa soție pentru că a avut „angajamente de serviciu de care nu a putut scăpa” în Los Angeles.

JLo și sora sa, jurnalista Linda Lopez au petrecut după gală

La petrecerea Met After Party organizată de Stella McCartney și Baz Luhrmann cu Casamigos, Jennifer a fost însoțită de sora ei, Lynda Lopez, în vârstă de 51 de ani, care este jurnalistă și autoare americană stabilită în New York. Lynda a și postat o fotografie de la petrecerea, alături de celebra ei soră.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre