Azi, Dorian Popa face After Party exclusiv

Azi, Dorian Popa face After Party exclusiv
Cel de-al 16-lea sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera azi, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o mulţime de surprize. Unele implică foști concurenți.

Un fost concurent al transforming show-ului, Dorian Popa face After Party exclusiv. Vedeta internetului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe tv, la Te cunosc de undeva! After Party. Mai exact, un episod exclusiv online. Acesta va putea fi urmărit pe www.a1.ro.

Dorian Popa face After Party exclusiv

Urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop.

Nu v-ați așteptat șa una ca asta.

„After Party-ul Te cunosc de undeva! nu este orice episod de extra conţinut,  ci este locul unde puteţi vedea toate picanteriile pe care nu le vedeţi pe televizor, unde puteţi auzi întrebări care nu pot fi întrebate pe tv sau lucruri pe care le fac chiar eu concurenţilor.

Voi încerca să îi descos aşa cum nu a mai făcut nimeni până acum! Te cunosc de undeva! After Party este o pastilă de amuzament, unde râzi de la început până la sfârşit fără să clipeşti. Aşa că abia îi aşteptăm pe toţi urmăritorii noştri, din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii pe tv, să intre pe www.a1.ro unde se pot delecta cu cele mai interesante picanterii de pe platoul de filmare al transforming show-ului”, a declarat Dorian Popa.

Te cunosc de undeva! After Party face parte din seria de proiecte pe care site-ul  www.a1.ro le pregăteşte odată cu lansarea grilei de primăvară, şi anume conţinut exclusiv sau tot felul de poveşti din spatele scenei din timpul filmărilor.

Sursa foto: Instagram, Antena 1

Sărbătoare imensă acasă la Elton John. Motivul e cu totul special