Nuntă împărătească. Strănepoata ultimului împărat al Austriei s-a măritat cu un bărbat cunoscut în avion

Nuntă împărătească. Strănepoata ultimului împărat al Austriei s-a măritat cu un bărbat cunoscut în avion
Au trecut de mult vremurile în care „capetele încoronate” se căsătoreau între ele stabilind alianțe strategice. Eleonore de Habsburg, strănepoata ultimului împărat al Austriei, s-a căsătorit cu un „civil”.

Mirele e pilotul belgian de Formula E, Jerome d’Ambrosio. Ceremonia civilă restrânsă a avut loc la Monaco, în timp ce ceremonia religioasă a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus, relatează DPA.

Într-o declaraţie oficială, casa de Habsburg a precizat că mirele, în vârstă de 34 de ani, şi mireasa de 26 de ani au fost acompaniaţi în timpul ceremoniei doar de rudele apropiate. Printre acestea au fost părinţii Eleonorei, Karl de Habsburg, şeful fostei familii imperiale, şi Francesca Thyssen-Bornemisza, o binecunoscută patroană a artelor.

Eleonore de Habsburg este cea mai mare dintre copiii cuplului care urmează liniei fostei familii imperiale. Ea  lucrează ca designer de bijuterii și are o carieră apreciată de fotomodel, defilând pentru marile case de modă, inclusiv Dolce & Gabana. Prințesa l-a cunoscut pe d’Ambrosio în urmă cu trei ani în timpul unui zbor de la Londra la Nisa.


Loredana se vrea Tina Turner a României. Uite cum arată la 50 de ani!

Cele 11 plante de apartament care purifică aerul excelent


Străbunicul Eleonorei de Habsburg , împăratul Carol I, a părăsit tronul în 1918 după ce Austro-Ungaria a pierdut Primul Război Mondial.

Arhiducesa împărtășește cu fanii ei de pe rețelele sociale cele mai intime momente alături de iubitul său. Ea e cunoscută pentru modestia de care a dat dovadă. În ciuda familiei regale, Eleonore a spus într-un interviu recent că părinții ei au insistat întotdeauna ca ea și frații ei să rămână „cu picioarele pe pământ” și că adoră cumpărăturile de la branduri comune, precum Mango, Zara și H&M.

„Sunt incredibil de recunoscătoare că părinții mei că nu m-au crescut cu convingerea că este normal să merg la internat elvețian și să locuiesc la Londra într-un apartament cochet”, a declarat ea.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp