Nuntă mare în lumea modei din România. Nașă va fi Andreea Berecleanu

Nuntă mare în lumea modei din România. Nașă va fi Andreea Berecleanu
Unul dintre cei mai tăioși designeri din România se însoară. Va fi unul dintre cele mai așteptate evenimente.

E nemilos cu vedetele, dar super îndrăgostit de iubita sa. Un celebru designer își pune pirostriile.

Nuntă mare în lumea modei din România. Nașă va fi Andreea Berecleanu

Adrian Oianu se însoară, iar nași vor fi Andreea Berecleanu alături de soțul său, medicul estetician Constantin Stan. Prezentatoarea este prietenă de o viață cu designerul, iar mult timp a fost și imaginea colecțiilor acestuia. Iar faptul că acesta a ales-o să-i fie părinte spiritual a bucurat-o enorm pe emblema televiziunii Prima TV.

Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet

„Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum. Atat în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Click.

Cine va crea rochia de mireasă

Într-un interviu pentru Antena Stars mirele a mărturisit că la nunta sa dress code-ul va fi Oianu. Drept urmare, atât rochia de mireasă cât și cea a nașei, dar și a tuturor invitatelor vor fi confecționate de designer. „Având în vedere că mă însor, nici nu prea mai văd bine. Încă mă mai gândesc dacă vreau, dar mi-e și greu să duc în spate o rochie care să zicem. (…)

O am și pe nașa, am un întreg evantai de rochii. Dress code-ul va fi Oianu, femeile să fie îmbrăcate cu o rochii (n.r. create de el)”, a mărturisit Adrian Oianu, la Antena Stars.

Cum și-a cerut iubita de soție

Cererea în căsătorie a fost făcută în anul 2019, iar Adrian Oianu a declarat că a fost extrem de emoționat. „Pentru prima dată în viaţa mea, am dat inelul de logodnă! Am făcut aşa mai spontan, la apusul soarelui… Nu înţelegea de ce i se întâmplă, eu am albit, a crezut că fac infarct! Am avut emoţii, dar sunt foarte fericit”, a spus cu ceva timp în urmă fericitul mire.

Sursă foto: click, instagram