Starul Amy Locane a făcut primele declarații după ce a intrat la închisoare. „Am o frică imensă acum, că fiicele mele mă vor uita. Nu voi fi acasă până când cea mai mare va avea 18 ani și cea mică va avea 16 ani. Nici măcar nu mă pot gândi la asta”.

Starul din „Melrose Place” a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea după ce a omorât o femeie din New Jersey. Actrița a fost implicată, în 2010, într-un accident rutier, ea intrând cu mașina ei, un SUV, într-un vehicul în care se afla un cuplu. În urma impactului, Helene Seeman a murit, iar soțul acesteia a fost grav rănit. Așa cum au stabilit polițiștii Locane era beată criță în momentul accidentului. Ea avea în sânge o concentrație de alcool de trei ori mai mare decât limita legală.

E a fost condamnată în 2003, la trei ani de închisoare pentru fapta sa, însă procesul s-a reluat după ce un judecător a decis că această condamnare inițială a fost prea îngăduitoare.

Teama cea mai mare: „Mă vor uita fiicele mele”

Luni, fosta vedetă „Melrose Place” și-a început noua condamnare de opt ani la Centrul de corecție pentru femei Edna Mahan din New Jersey pentru uciderea lui Helene Seeman și rănirea critică a soțului ei, Fred, într-o coliziune de mașini în afara casei cuplului din New Jersey. Ea va fi eligibilă pentru eliberarea condiționată după ce va ispăși patru ani de detenție, dacă va dovedi un comportament exemplar.

În timpul unui interviu acordat EW miercuri, Locane, în vârstă de 48 de ani, a declarat că a petrecut ultimele două săptămâni singură, în izolare, cu cele două fiice ale sale, Paige, în vârstă de 13 ani, și Avery, în vârstă de 11 ani.

„Mă gândesc la modul în care copiii mei trec prin această pandemie și trebuie să facă o învățare la distanță”, și-a amintit ea despre faptul că i-a trecut prin minte atunci. „Fac zile alternative și mă gândesc doar la ce zi este și la ce zile sunt libere. Ce s-ar putea întâmpla în mintea lor? Prima săptămână a fost foarte, foarte grea, deoarece am avut doar două apeluri telefonice. A fost foarte dificil să iau legătura cu ele. A fost foarte greu să procesăm toate acestea din interior”. Actrița a mai spus că „nici măcar nu poate înțelege” cum vor crește fetele ei în timpul în care ea se va afla în spatele gratiilor.

„Am o frică imensă acum, că fiicele mele mă vor uita. Nu voi fi acasă până când cea mai mare va avea 18 ani și cea mică va avea 16 ani. Nici măcar nu mă pot gândi la asta”.

Locane executase deja doi ani și jumătate de pedeapsă de trei ani când a intrat în închisoare în februarie 2013 sub acuzația de omucidere vehiculată și agresiune. Întrucât cea mai recentă sentință a fost a patra până acum, Locane a spus că fiicele ei sunt confuze în legătură cu procesul legal.

„Este cam ciudat, dar numele de mijloc al fiicei mele celei mai mici este Hope (n.r. – speranță). Mă agăț de speranță chiar acum. Dumnezeu are un plan, așa că voi încerca să stau acolo. Mă gândesc la asta”, a mai spus actrița. În 2017, Locane a spus că se teme să se întoarcă la închisoare după ce o instanță de apel a susținut că cea mai recentă sentință a sa a fost prea îngăduitoare.

Actrița a debutat alături de Johny Deep

„Am muncit atât de mult din 2010 la sobrietatea mea, la adaptarea la viața din închisoare, la eliberarea din închisoare, la acomodarea cu viața copiilor mei și la eliberarea condiționată că a fi nevoie să mă întorc ar întrerupe serios, dacă nu chiar ar distruge, orice progres. Am făcut totul ca să mă umanizez din nou, a declarat vedeta. Nu a trecut nicio zi în care să nu mă gândesc la Helene Seeman. Mă simt groaznic pentru familia ei. Știu că moartea ei doare încă. Am spus că îmi pare rău mereu, dar simt că nu mă aude nimeni”.

Locane a devenit cunoscută după rolul alături de Johnny Depp în „Cry-Baby”, film din anii 1990. Ea a primit apoi rolul lui Sandy în cunoscutul serial „Melrose Place” în 1992, și a apărut în primele 13 episoade.

Sursa foto: Instagram

Cele mai vechi piese de lenjerie din lume. Au fost descoperite într-un castel. Iată cum arătau!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri