O cântăreață celebră a primit inelul de logodnă. E atât de scump că îl ține în seif

O cântăreață celebră a primit inelul de logodnă. E atât de scump că îl ține în seif
Una dintre cele mai iubite vedete ale României a fost plăcut surprinsă. Iubitul i-a pus pe deget inelul de logodnă.

Este atât de fericită că ar vrea să spună întregii lumi. O vedetă extrem de apreciată le-a arătat fanilor inelul de logodnă.

O cântăreață celebră a primit inelul de logodnă. E atât de scump că îl ține în seif

Anda Adam a făcut anunțul pe care nu-l aștepta nimeni. Frumoasa cântăreață a recunoscut că a fost cerută în căsătorie de noul său iubit, musculosul Yosif. Chiar dacă cei doi sunt împreună doar de câteva luni, au înțeles că sunt suflete pereche și vor să rămână împreună toată viața.

Anda a spus că inelul a depășit orice așteptări, dar nu îl scoate în public, pentru că este extrem de scump. Când bijuteria i-a fost pusă pe deget, aceasta a mai primit un superb trandafir, gest care a impresionat-o. Momentul ales a fost chiar Valentine-s Day, când este născut Yosif.

„Este în seif”, e foarte scump și mi-a fost frică să-l iau

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau. Este în seif!”, a mărturisit Anda Adam.

Și-au tatuat inițialele numelor

Dragostea celor doi este extrem de puternică și cu puțin timp în urmă și-au tatuat inițialele numelor pe încheietura mâinii. În ceea ce îl privește pe fostul soț, Sorin Niculescu, acesta a acceptat situația și își vede de viața lui. Într-o declarație mai veche, acesta a spus că nu vrea să-și spele lucrurile în public, așa că nu va spune nimic despre mama copilului său.

„Anda e liberă să facă ce crede că e mai bun pentru viața ei”

”Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu.

Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui! Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și cândva mi-a demonstrat că m-a iubit. Și, mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a mărturisit Sorin Nicolescu, la Antena Stars.