O femeie din India cere arestarea prințului Harry. Motivul este de tot râsul

O femeie din India cere arestarea prințului Harry. Motivul este de tot râsul
Prințul Harry face ce face și intră în tot felul de conflicte. De data aceasta, o femeie din India cere arestarea lui, iar motivul este unul ciudat.

Prințul Harry nu a avut un an prea bun de când a renunțat la rolul de membru activ al familiei regale. S-a mutat în California, a luptat să-și întrețină familia și a apărut la Oprah, acolo unde a făcut o serie de dezvăluiri. Când lucrurile păreau că se liniștesc, iar ducele de Sussex așteaptă al doilea copil cu Meghan Markle, bunicul său, prințul Philip, a încetat din viață. Lucrurile însă nu s-au oprit aici, căci o femeie din India cere arestarea prințului Philip. 

Harry este căsătorit cu Meghan Markle și împreună au un băiețel, Meghan fiind acum însărcinată cu o fetiță. În plus, Harry este totuși membrul familiei regale britanice, iar asta vine la pachet cu o serie de responsabilitați, indiferent în ce colț al lumii ar alege să locuiască. O femeie din India însă se pare că a ignorat toate aceste detalii și a decis să ceară arestarea lui. 

O femeie din India cere arestarea prințului Harry. Acesta ar fi cerut-o de nevastă, apoi a părăsit-o 

O femeie din India pe nume Palwinder Kaur i-a intentat prințului Harry un proces local. Mai mult decât atât, femeia a fost atât de hotărâtă încât a mers la poliție și a cerut să fie pus în funcțiune un mandat de arestare internațională. Kaur vorbise cu „prințul” pe internet, însă a recunoscut că nu s-au văzut niciodată față în față. Cu toate acestea, femeia afirmă că Harry a cerut-o de nevastă, apoi nu și-a mai respectat promisiunea. 

Femeia a scris personal o petiție pe care a depus-o la poliție. Textul este de-a dreptul fabulos. „Rugăciunea din această petiție depusă de petiționar, care este avocatul propriei persoane, trebuie să acționeze în justiție împotriva prințului Harry Middleton, fiul prințului Charles Middleton, rezident al Regatului Unit. Și pentru a îndruma Poliția din Regatul Unit să ia măsuri împotriva lui, deoarece, în ciuda promisiunii de a se căsători cu petiționarul, promisiunea menționată nu a fost îndeplinită”. 

Kaur a declarat că a încercat să îi scrie și prințului Charles cu această problemă, însă fără succes. Așa a decis să se adreseze unui judecător local. Din fericire, acesta a înțeles situația și a avut răbdare să îi explice femeii că sunt multe profile false pe internet și că acel cu care a vorbit nu era prințul Harry. „Dragostea este oarbă, dar în acest caz a mers puțin prea departe”, a declarat avocatul din oficiu al femeii. 

Foto: Facebook

Dorian Popa a rămas fără card. Cine i l-a luat și de ce