O influensăriță și-a prins iubitul că o înșeală datorită unui iPhone

O funcție Apple iPhone i-a arătat posesoarei telefonului adevărul gol-goluț: iubitul ei o înșela fără nicio remușcare.

 Totul s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, când o inflensăriță „și-a prins iubitul înșelând-o”.

Într-un videoclip difuzat pe TikTok, autoproclamata „regină a încrederii”, Serena Kerrigan, a explicat cum și-a prins bărbatul iubit în flagrant.

S-a dat singur de gol

Clipul – care a fost vizionat de 13 milioane de ori – arată un pat gol, dar o clipă mai târziu, o femeie poate fi văzută căzând în acel pat. Filmarea difuzată este subtitrată: „Când tipul cu care te întâlnești spune că îi este dor de tine, dar faci click pe fotografia live”.

 

Fotografiile live sunt o caracteristică iOS care surprinde momentele cu puțin înainte și după ce a fost făcută o fotografie. În esență, se creează un scurt videoclip, care poate fi vizionat dacă ții degetul apăsat pe imagine.

 „Mi-a picat fața”

Iubitul Serenei a făcut o fotografie a patului gol pentru a i-o trimite ca să-și arate fidelitatea. Doar că a pozat patul chiar înainte ca amanta lui să sară în el. Se pare că el nu a verificat dacă fotografia era făcută live și dacă apărea și altceva în aceasta înainte de a o trimite. Lucru care l-a costat.

 

Serena a insistat în comentarii că videoclipul este „100 la sută” legitim.

Mai mulți utilizatori TikTok au rămas uimiți și au comentat: „Mi-a picat fața mai repede decât a căzut fata aceea în pat”, „Dacă salvați fotografiile Live Photo, puteți verifica și rolul camerei pentru data, ora și locul în care a fost făcută. Spor la treabă, doamnelor”.

 

Recomandarile noastre