O legendă din Game of Thrones, căsătorie demnă de o regină, în Italia

O legendă din Game of Thrones, căsătorie demnă de o regină, în Italia
Clanul Kardashian a deschis șirul petrecerilor de nuntă, aniversare etc.,  ale vedetelor de peste ocean în Italia. Cea mai recentă a fost o nuntă, în weekend, care a avut ca protagoniști două staruri de la Hollywood.

Vedeta din Game of Thrones Lena Headey, s-a căsătorit cu partenerul ei, starul din Ozark, Marc Menchaca. Ei au avut parte de o ceremonie plină de fast în Italia, informează site-ul publicaţiei britanice The Independent. Actrița e cunoscută și iubită de public pentru rolul reginei Cersei din celebra serie Game of Thrones.

Fotografiile distribuite pe internet au arătat-o pe mireasă îmbrăcată într-o rochie albă fără mâneci, cu spatele gol și decolteu adânc. Mireasa a purtat, de asemenea, un accesoriu de păr cu flori şi un voal. Mirele,  Marc Menchaca a împrumutat din eleganța bărbaților italieni, și s-a prezentat la ceremonie într-un costum albastru marin accesorizat cu o pălărie bej cu boruri largi.


Cuplul şi-a unit destinele în fața familiei şi a prietenilor, printre care s-au numărat şi colegii de pe platourile de filmare de la GoT – Peter Dinklage, Emilia Clarke, Michelle Fairley şi Sophie Turner, alături de soţul ei, Joe Jonas. Ceremonia ar fi avut loc joi, 6 octombrie.

Relație veche de doi ani

Lena Headey şi Marc Menchaca au o relație care durează din 2020. Headey a mai fost căsătorită anterior cu muzicianul Peter Loughran. Căsnicia lor a durat din 2007 până în 2013. Cei doi au împreună un băiat pe nume Wylie, în vârstă de 12 ani. Actriţa are, de asemenea, și o fiică pe nume Teddy, în vârstă de şapte ani, dintr-o relaţie cu Dan Cadan. De cealaltă parte, Marc Menchaca, 47 de ani, nu a mai fost căsătorit.

Fotografiile de la nunta lui Headey şi Menchaca au devenit rapid virale pe reţelele de socializare. Mă bucur pentru tine, Regină Cersei”, a scris un fan, făcând referire la personajul Cersei Lannister interpretat de actriţă în celebra serie Game of Thrones.

„Sper ca mirele să o trateze cum trebuie, pentru că ea are în spate o armată foarte pasionată”, a glumit un altul, cu referire la același rol.

Sursa foto: Instagram