O nouă televiziune, din 1 septembrie. Este a lui Adrian Sârbu

O nouă televiziune, din 1 septembrie. Este a lui Adrian Sârbu
A apărut o nouă televiziune de știri. Aceasta va începe să emită chiar de de astăzi, 1 septembrie. Este vorba despre televiziunea Aleph News, primul canal de ”social television” din seria Aleph, concepută de Adrian Sârbu, cel care a patronat PRO TV. 

Apare o nouă televiziune de știri pe piața media din România, din 1 septembrie.  Se numește neobișnuit, Aleph News, și care va fi urmărit oriunde există Internet.

O nouă televiziune, din 1 septembrie. Este a lui Adrian Sârbu

Canalul Aleph News poate fi urmărit pe rețelele de cablu și satelit: Vodafone, Telekom, Orange, INES și NextGen, cât și online: pe site-ul www.alephnews.ro, Facebook, Instagram și Youtube.

Aleph News este dedicat spectatorului conectat la Internet: smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target.

Adrian Sârbu nu va fi singur în acest proiect. Alături de acesta se află și fostul său partener cu care a înființat ProTV, scrie capital.ro.

Pentru mobil, Aleph News este formatat 9:16, similar Instagram-ului.  “Aleph News e un proiect al secolului 21. El își va crea propria piață: consumatorii de informație și entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonați de televiziunea tradițională. Ei așteaptă să retrăiască experiența informației fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)așteptatul Breaking News”, spune Adrian Sârbu.

Jurnaliști cunoscuți la televiziunea Aleph News

Echipa de jurnaliști reunește multe nume cunoscute care au lucrat cu Adrian Sârbu în ultimii 25 de ani: Costi Mocanu, Felix Drăghici, Bogdan Hofbauer, Lucian Nemoiu, Răzvan Hriscu, Cristina Airabedian, Vlad Craioveanu, Lică Molan, Radu Badiu, Georgiana Dulgheru, Augustin Stochiță, Dan Pavel, Irina Ursu, Mihaela Măncilă, Monica Mihai, Oana Despa, Cătălin Condruț, Raisa Humeniuc, Ana-Maria Rus, Mădălina Bucur, Raluca Maniță, dar și colaboratori noi: Ion Cristoiu, Marius Tucă, Ioana Țigănilă, Ioana Voicu, Iulia Maria, Andreea Perminova, Angela Carp, Nadina Zisu, Tatiana Lipchin, Tora Apetrii și Andrei Tomescu.

Televiziunea Aleph News, concepută de Adrian Sârbu

Este vorba despre Ronald Lauder. Acesta a fondat PRO TV împreună cu Adrian Sârbu, apoi și-a dat demisia din Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, în 2014.

Ronald Lauder, unul dintre fondatorii CME, a contribuit la înființarea și creșterea televiziunilor independente în Europa Centrală și de Est, începând cu lansarea TV Nova în Cehia, în 1994, care a fost prima televiziune comercială din această țară.

Ronald Lauder, împreună cu Adrian Sârbu, a lansat postul Pro TV. Ronald Lauder a ocupat funcția de președinte non-executiv al boardului CME în ultimii 20 de ani. Averea lui Lauder s-ar cifra la peste 4 miliarde de dolari.

Aleph, imaginat de scriitorul Jorge Luis Borges, este o sferă miraculoasă, în care, din orice punct te uiţi, vezi tot universul în timp şi spaţiu.

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp