O nouă vedetă s-a mutat la Casa Albă. Cine-i face program președintelui Joe Biden

O nouă vedetă s-a mutat la Casa Albă. Cine-i face program președintelui Joe Biden
Casa Albă s-a împodobit pentru Crăciun și prima doamnă a împodobit bradul. Despre acesta, am relatat, decorurile alese au fost destul de controversate. Acum însă o nouă vedetă s-a mutat la Casa Albă.

Înainte de Crăciun, preşedintele  american Joe Biden l-a prezentat pe Twitter pe „noul micuț al familiei”. Președintele este atât de fericit încât a comandat chiar și un video cu acesta Este vorba de noul patruped al Casei Albe, un căţel numit Commander, notează AFP.

„Bine ai venit acasă, Commander”, a scris președintele în legenda unei fotografii postate pe contul oficial de Twitter. Câinele este un ciobănesc german. El a fost surprins alergând pe peluza Casei Albe, jucându-se cu o minge în gură.

De asemenea, președintele a publicat și o înregistrare video pe acelaşi cont în care îl prezintă publicului pe „noul micuţ al familiei Biden”. În videoclip, căţelul poate fi văzut îndreptându-se în fugă spre preşedintele SUA – „Commander in chief”, comandant-şef al forţelor armate – care îl salută cu „Hey, pal” (Hei, amice).

Joe Biden este, de asemenea, filmat aruncându-i o minge câinele și intrând în Casa Albă cu căţelul în lesă, alături de soţia sa, Jill.

Animalele aduse de Biden la Casa Albă au atacat angajații

Serviciile sale nu au oferit imediat detalii despre acest nou însoţitor deși americanii, care, în general, iubesc foarte mult animalele de companie, sunt deja extrem de curioși. Amintim că Joe şi Jill Biden s-au mutat la Casa Albă cu doi câini, doi ciobăneşti germani. Anul trecut, în iunie, ei au anunțat, cu durere, decesul celui mai în vârstă dintre ei, Champ, la 13 ani.

Celălalt câine, Major, este primul animal prezidenţial care a fost preluat dintr-un adăpost. După ce s-a mutat la Casa Albă, Major a creat probleme. El a muşcat doi angajaţi ai Casei Albe la câteva săptămâni distanţă, așa că a fost trimis în apropiere, în statul Delaware, fieful familiei Biden, printre altele pentru a lua lecţii de dresaj.

În primăvară, se auzise faptul că familia prezidențială și-ar fi dorit o pisică, dar planul nu s-a concretizat deocamdată.

Sursa foto:  President Joe Biden / facebook.com