Oana Lis e disperată. Viorel a ajuns din nou la spital. Ultima oară a cumprat loc de veci

Oana Lis e disperată. Viorel a ajuns din nou la spital. Ultima oară a cumprat loc de veci
Nici n-a răsuflat bine după ultimele momente dificile, că Oana Lis l-a dus din nou pe Viorel la spital.

În urmă cu ceva timp, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, a suferit un infarct, moment în care Oana a decis să achiziționeze și un loc de veci. „Nu credeam că o să mai vină acasă”, a spus ea. Acum, medicii încearcă să facă din nou minuni.

Oana Lis e distrusă. Viorel a ajuns din nou la spital, după ce a contactat o bacterie periculoasă

În ultima perioadă, Oana Lis a fost din ce în ce mai atentă cu Viorel, care a avut tot felul de simptome cu care nu s-a mai confruntat până acum. Îngrijorată, l-a dus la spital, întrucât se pare că a contactat o bacterie, dar încă nu se știe cu exactitate despre ce este vorba.

„Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici, cu piciorul…

Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a declarat Oana Lis în emisiunea lui Cristi Brancu.

„Primul meu pacient am fost eu”

Oana a amintit că a avut mare noroc că a ajuns psiholog, pentru că această meserie a salvat-o mult în aceste momente, întrucât a reușit să gestioneze situația complicată în care se află. Vedeta spune că face tot ce îi stă în putință pentru a-și ajuta soțul și e bucuroasă că acest lucru se vede. De altfel, Oana a vorbit în nenumărate rânduri de traumele din copilărie, pe care reușește să le țină sub control.

„Primul meu pacient sunt eu și am fost eu. Pe mine psihologia m-a ajutat. Știți câte traume am avut din copilărie, tot felul de stări, cu atacuri de panică. Psihologia a schimbat felul în care percep viața. Eu cu Viorel facem meditație dacă îți vine să crezi. Îl ajută. Eu îl susțin așa cum pot”, s-a destăinuit Oana Lis.

Sursă foto: instagram