Oana Lis nu mai acceptă să fie tratată de nimeni ca o servitoare. Ultimele decizii luate

Oana Lis nu mai acceptă să fie tratată de nimeni ca o servitoare. Ultimele decizii luate
A avut o copilărie marcată de multe momente tragice, dar și-a găsit fericirea în brațele lui Viorel Lis. Oana Lis nu a scăpat însă de traumele trecutului.

A făcut-o să se simtă cea mai iubită femeie, de aceea Oana Lis îi este alături lui Viorel și la bine și la greu. Blonda e acum stăpână pe propria viață și nu mai vrea să fie călcată în picioare.

Oana Lis nu mai acceptă să fie tratată de nimeni ca o servitoare. Ce a decis

A început marea schimbare pentru Oana Lis. Soția fostului primar al Capitalei știe acum ce vrea și face tot ce îi stă în putință să demonstreze tuturor că nu mai e fata naivă de altădată. Un lucru de care e mândră acum e faptul că și-a personalizat o salopetă de blugi într-un fel la care nimeni nu s-ar fi gândit. Blonda a explicat totul pe pagina sa de Instagram.

“Aleg să fiu o regină în viața mea”

„Mi-am personalizat această salopetă de blugi si sunt foarte încântată. Am vrut aripi pentru că semnifică pentru mine Credința, care mereu mi-a dat putere să mă ridic și viziune. Am vrut inimă pentru că Iubirea e o forță pentru mine. Am pus un creier cu două părți, cea emoțională și cea rațională.

Pentru că am învățat să fac sinergie între cele două și să știu din ce parte iau o decizie anume. Am vrut o coroană, pentru că sus e chakra coroană. Și de asemenea, pentru că aleg să fiu o regina în viața mea. Și nu mai accept să fiu tratată ca o servitoare de către nimeni. Inimi pe fund… pentru că niciodată nu sunt destule! Cum vi se pare că a ieșit salopeta!? Vă rog, dați un folow pe Instagram, să susținem artiștii. Și să apelați cu încredere, daca vreti să aveti blugi altfel!”, a explicat doamna psiholog.

Sursă foto: Instagram