Oana Mizil nu mai vrea să sufere după Marian Vanghelie. „Am decis ca din toamnă să…”

Oana Mizil nu mai vrea să sufere după Marian Vanghelie. „Am decis ca din toamnă să…”
De când s-a despărțit de Marian Vanghelie, Oana Mizil cu greu vorbește despre bărbatul care a făcut-o mamă. Deși nu va recunoaște niciodată, încă mai suferă după el.

Alături de Marian Vanghelie, Oana Mizil se ocupă de creșterea fetiței, iar dacă iubirea va mai bate la ușa ei, poate că-i va deschide.

Cu câțiva ani în urmă, fosta parteneră de viață a lui Marian Vanghelie a ales să se apropie mai mult de Dumnezeu. A suferit enorm în urma problemelor aduse de fostul primar al sectorului 5 și spune că cea care a reușit să o facă să meargă mai departe a fost fetița ei.

Familia Mizil, trei generații

„Dacă va fi să se întâmple și să mai treacă iar trenul prin gara mea, voi fi atentă”

„Am ales să merg pe calea credinței de la un anume moment al vieții mele. Nu mi-am propus să comentez vreodată cele consumate cândva în viața mea, fiindcă cred că așa ceva ține de natura cea mai intimă a ființei mele. Inima mea nu se închide în fața iubirii cu una, cu două. Cheița, ca să spun așa, nu e la mine, e la Dumnezeu! Dacă va fi să se întâmple și să mai treacă iar trenul prin gara mea, voi fi atentă.

„Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atenția unei mame normale”

Dar nu e cazul, în prezent. Sunt doar o mamă care-și crește fetița cu atenția unei mame normale. Fiica mea, Maria, e cea care m-a ajuta foarte mult în lunile din urmă. Faptul că se trezește dimineață de dimineață alături de mine și-mi zâmbește îmi schimbă de îndată starea de spirit. E greu de explicat prin cuvinte ce simte cineva când un căpșor minunat de copil îți urează o zi frumoasă!”, a mărturisit Oana Mizil pentru Cancan.

Oana Mizil: „Ea este perfecțiunea mea, este motivul bucuriei si fericirii mele, este miracolul meu de la Dumnezeu!”

Fetița seamănă foarte bine cu mama soacră

Pe de altă parte, Oana spune că micuța Maria Mizil, care va împlini opt ani în septembrie, seamănă foarte bine cu mama lui Marian Vanghelie, dar și cu unchiul său, Răzvan. „Maria seamănă, după mine, foarte bine, cu mama lui Marian. Și are ceva și din fizionomia fratelui meu, Răzvan. E o blondă cu ochi albaștri, perfectă pentru mine!”, s-a destăinuit fosta parteneră de viață a lui Vanghelie.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre