Ultima imagine pe care a postat-o joi seara arată o schimbare totală, care o întinerește și care o aruncă direct în liga vedetelor sexy din showbiz!

Oana a început să semene cu mama ei, Mioara Roman, în tinerețe.

 

Invitată într-o emisiune ca să vorbească despre începutul școlii, Oana Roman a captat toată atenția prin noua ei siluetă. A slăbit peste 30 de kilograme și arată așa cum nu a mai arătat vreodată.

Oana nu este la prima luptă cu kilogramele în plus, ba chiar am putea spune că publicul a pierdut numărul dietelor pe care vedeta le-a urmat, care au dat cât de cât roade, dar care pe final au eșuat. Acum poate spune că și-a văzut visul împlinit: are o siluetă de invidiat și este de apreciat efortul.

Oana a început să-și arate noul trup în urmă cu două săptămâni

La sfârșitul lunii august, Oana Roman a petrecut câteva zile de vacanță la Marea Neagră. Deși s-a ferit de ochii curioșilor, vedeta nu a putut păcăli ochiul fanilor săi. „Se vede că ai slăbit, chiar dacă ești îmbrăcată cu haine largi”, i-a scris un admirator.

Ea vorbește de mai mult timp despre metodele care au ajutat-o să slăbească, însă puține imagini cu ea au fost atât de relevante precum ultima.

„Nu, nu mi-am operat stomacul, nici nu aș fi putut să fac asta din cauza multiplelor probleme de sănătate pe care le am în zona abdomenului”, a lămurit Oana speculațiile într-un live cu Cristi Brancu. După cum se știe, după ce a născut fetița. Oana a suferit o altă intervenție chirurgicală și are o plasă în stomac.

De asemenea, ea a mai spus colegului său din showbiz că a apelat la aparatură de înaltă calitate pentru a slăbi rapid și uniform.

Delia s-a îmbolnăvit în vacanță! S-a testat pentru coronavirus

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp