Totul e cauzat de stres. Sinceră cum o știm, Oana Roman a dezvăluit pe Instagram drama prin care trece și ce trebuie să facă pentru a păstra aparențele. Recent vedeta a decis să își facă o schimbare de look. Mai exact, a optat pentru încrețirea podoabei capilare. Gestul care ar fi trecut lejer drept cochetărie feminină înainte de sărbători, are însă o cu totul și cu totul altă explicație.

Oana Roman este apreciată de fanii virtuali exact pentru faptul că e foarte sinceră cu ei. Doamnele și domnișoarele văd în ea un exemplu, pentru că în ciuda problemelor cu care s-a confruntat, a știut să rămână mereu cu capul sus și să fie optimistă.

Stresul o lasă pe Oana Roman cu mai puțin păr

Recent a fost întrebată de fani despre relația cu soțul ei și a avut tăria să explice cum decurge viața lor de cuplu. În această perioadă Oana Roman este „tocată” de Oana Zăvoranu care îi reproșează de la înfățișare la modul cum se îmbracă, siluetă și afacerea cu haine. E destul stres în jurul ei, iar fiica fostului premier a decis să se confeseze publicului ei.

Ea le-a vorbit fanilor săi de pe rețelele de socializare, foarte sincer, despre problema cu care se confruntă de ceva timp. Oanei Roman îi cade părul. Vedeta spune că a observat acest lucru de când a renunțat la extensiile de păr, dar vinovat este stresul și oboseala.

„S-a tot discutat despre părul meu în ultima vreme. Părerile sunt împărțite. Unora le place, altora nu. O să vă spun de mi-am făcut părul așa: pentru că am nevoie de volum. După ce mi-am dat jos extensiile pe care le-am avut vreo 2 – 3 ani mi-a căzut foarte mult păr și îmi cade și în continuare din cauza stresului și a oboselii. După cum vedeți, cam am goluri pe aici”, a spus Oana Roman pe Instagram.

Din cauza acestei probleme cu goluri la nivelul scalpului, Oana Roman a decis să-și facă părul creț, menirea buclelor fiind aceea de a crea volum și a nu lăsa să se vadă golurile.

”Ca să încerc să mai acopăr chestia asta mi-am făcut părul creț. Dar, începând de astăzi, o să încerc niște produse care să mă ajute la stoparea căderii părului. O să le folosesc minim două săptămâni și după aceea revin”, a mai mărturisit Oana Roman.

Sursa foto: Instagram

Păzea, vine Oana Zăvoranu cu emisiune online! Amenință că le face praf pe „mocangioaice”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp