La câteva luni bune de la despărțire, Marius Elisei a cedat și a mărturisit că o vrea pe Oana Roman înapoi. Asta după ce în urmă cu câteva săptămâni, bărbatul dădea de înțeles pe Instagram că este în depresie. Elisei a recunoscut că o iubește pe vedetă încă și speră să existe o împăcare între ei doi. Oana Roman s-a făcut însă inițial că nu vede și a mers să-și facă o schimbare de look. 

Ieri, după declarațiile lui Marius Elisei, Oana și-a văzut de treabă nestingherită. Vedeta a ajuns pe scaunul unui cunoscut stilist din Capitală, pentru o culoare nouă de păr. În afară de vizita la salon, Oana a anunțat pe Instagram că are întâlnire cu avocata ei, „ca să încheie niște lucruri”. În programul ei încărcat,  a anunțat că are și o filmare, însă nu înainte de a-și schimba radical culoarea părului. „Azi schimb culoarea părului. Radical. Culoare rece cu reflexii așa cum am zis”, a transmis fiica fostului premier.

Oana Roman s-a văzut cu Marius Elisei în parc. Dar înainte s-a făcut frumoasă 

Ulterior, aceasta a revenit cu o altă postare pe Instagram, în care a anunțat că s-a vopsit și se spală pe cap. „Vedem ce a ieșit. Imediat”, a transmis Oana. La final, vedeta a revenit cu poza, așa cum a promis, iar rezultatele sunt clar pe placul ei, căci arată extraordinar cu noua culoare, care este un ton rece cu reflexe violet, după cum a scris chiar Oana.

Lucrurile nu s-au terminat aici, căci vedeta a dat cumva de înțeles și care ar fi motivul schimbării. Oana a luat-o pe Isa și au fost în parcul Herăstrău, însă surpriză. Lângă ele a apărut la un moment dat și Marius Elisei. Vedeta nu s-a ferit să îl filmeze pe fostul ei soț și să-l pună pe Instagram. Ba s-a arătat și fericită că acesta zâmbea. Poate că eforturile făcute de Elisei au dat roade, căci se pare că cei doi sunt din ce în ce mai aproape de o împăcare. 

Foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri