Oana și Viorel Lis, singuri și uitați. Azi e tristețe mare: „Toată lumea a dispărut de lângă tine”

Oana și Viorel Lis, singuri și uitați. Azi e tristețe mare: „Toată lumea a dispărut de lângă tine”
Oana Lis e dezamăgită și tristă și a făcut acest lucru public. Nu știm ce părere are fostul edil al Capitalei. Acesta a împlinit, ieri, frumoasa vârstă de 78 de ani.

Vineri, pe 19 fabruarie, fostul primar al Capitalei a împlinit vârsta de 78 de ani, dar cum Oana și Viorel Lis au rămas fără prieteni, a fost o petrecere în intimitate și nici măcar mesaje de felicitare nu au fost transmise. Asta a scos-o din minți pe Oana Lis care nu s-a putut abține să nu își exprime dezamăgirea completă în fața  noii situații. Vedeta a făcut dezvăluiri dureroase despre cei pe care, până mai deunăzi îi credea prieteni.

„Toată lumea a dispărut de lângă tine”

Prietenii din jurul lui Viorel Lis s-au evaporat, iar acest lucru a devenit evident chiar în ziua în care a împlinit 78 de ani.

Dacă în anii trecuți, Viorel Lis organiza petreceri fastuoase  de ziua lui, acum nu s-a mai pus problema de așa ceva. De vină e pandemia, vârsta complicată. Pe de altă parte, mai e vorba și de problemele de sănătate pe care le are Viorel Lis. Dar e vorba mai ales de lipsa celor apropiați cu care cuplul Lis ar fi putut să petreacă.  Toată lumea i-a abandonat.

Oana și Viorel Lis au rămas fără prieteni

Soția fostului primar al capitalei nu a mai rezistat și a ținut să își împărtășească gândurile cu fanii. Blonda a spus că deși nimeni nu-i dădea nicio șansă alături de Viorel Lis, ea i-a rămas alături „la bine și la rău”. Așa că a avut un mesaj foarte dur la adresa așa-zișilor prieteni.

„Când ne-am cunoscut, toată lumea spunea că relația noastră nu o să reziste și dureze. Azi, 22 de ani mai târziu, aproape (au mai rămas 0,1 % interesați de el și prezenți în viața lui – mulțumim și respect). În rest, toată lumea a dispărut de lângă tine și ai rămas doar cu mine, Viorele! La mulți ani! Păi să mai crezi vreodată ce zice lumea”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana i-a pregătit soțului ei un frumos tort aniversar, pe care a scris: „Pentru mine ești încă primar. Și vei fi toată viața”.

Sursa foto: Facebook

Bădălău, făcut zob de fosta amantă. S-au spus vorbe grele și detalii rușinoase