Ce bine arată Oana Zăvoranu la 47 de ani! Mesajul soțului îndrăgostit

Ce bine arată Oana Zăvoranu la 47 de ani! Mesajul soțului îndrăgostit
În urmă cu câteva luni era mare tam-tam în presa tabloidă, cum că Oana Zăvoranu, diva de Dorobanți, și mai tânărul ei soț ar fi la cuțite. Iată că marţi, 16 iunie, când Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani, acesta i-a trimis un mesaj de veritabil îndrăgostit.

Oana Zăvoranu a împlinit 47 de ani, pe 16 iunie. Gurile rele spuneau că soţul ei, şarmantul Alex Ashraf, nu o mai iubeşte.

Apoi, din nou, s-a vorbit că cei doi soți nu se mai iubesc ca la început fiindcă pe pandemie nu prea s-au mai afișat pe rețelele de socializare. Ba chiar că se îndreaptă încet și sigur spre divorț. Iar Zăvoranca n-a mai ieșit să dezmintă, s-a limitat să spună că dacă e scris pe Facebook, nu e musai să fie și-n casă, și viceversa.

Însă, de ziua Oanei Zăvoranu (16 iunie), Alex Ashraf a risipit îndoielile. În ziua în care vedeta și-a aniversat frumoasa vârstă de 47 de ani, soțul Oanei a pus public un mesaj de veritabil îndrăgostit.

„La mulți ani, iubirea mea! Sunt gelos pe frumusețea ta și îți doresc să te țină încă pe atât, pentru că ai o genă de Alien. Eu îmbătrânesc și tu întinerești pe zi ce trece. Azi, de ziua ta, îți doresc ca visul și dorința ta să se îndeplinească. Mă bucur enorm că am luptat pentru noi și tu la fel, căci noi doi împreună vom crea istorie. Poza asta arată fericirea și puterea de iubire pe care o producem când ne privim unul pe celălalt. Tu, iubire mea, însemni respirație, căldură, emoție, plăcere, distracție și tot ce-i mai frumos pe lumea asta. Te iubesc și îți mulțumesc că exiști în viața mea și, datorită ție, soțul tău trăiește o viață perfectă, ca într-o poveste frumoasă fără sfârșit. Îți doresc multă sănătate, fericire și tot ce-i mai frumos pentru ține. Vreau să ai o viață alături de mine așa cum îți dorești. Al tău Husby forever”, i-a scris Alex Ashraf.