„Astăzi, în jurul orei 13.30 am plecat de acasă. Trebuie să fii foarte prost să nu știi că în jurul casei mele, și înauntru și în afară camerele de supraveghere merg nonstop.

La 14.54 a fost furat din curte, din strada Andrei Mureșanu, cățelul meu preferat și iubit Ozzy a fost furat. Dacă într-o oră nu aduci înapoi cățelul pe care l-ai furat. Într-o oră sunt fix la poliție. Știu că toate demersurile mele și tot ce fac vă supără. O să vi se înfunde. Faptul că încercați ți mă pândiți crezând că nu sunteți văzuți, înseamnă că sunteți foarte proști. Iese jihad pentru cățelul ăsta. Vă săpați gropile și mai adânci. ”, a spus furioasă Oana Zăvoranu într-un clip postat pe rețelele sociale.

Ea îl asigură pe hoț că apare pe imaginile surprinse de șapte camere. La scurt timp după anunțul brunetei, ea a publicat și poze cu cel care i-a furat câinele, chiar în timp ce se afla la secția de Poliție. De asemenea, Zăvo susține că e posibil ca hoțul, filmat în timp ce pleacă cu câinele ei în brațe, a avut complici.

Asta e nenorocitul care l-a furat pe Ozzy… Așa arată un jeg și un boschetar de om pus să îmi facă rău.

A trecut o oră. Eu sunt in drum spre Poliție. Urmează să vă pun și filmul de pe camerele de supraveghere
Cine îl vede pe acest infractor și sau pe cel din spate rog să sune la numărul 0733.210.000
OFER RECOMPENSĂ MARE PENTRU CINE ÎL ADUCE (…)

Vă rog dați-mi informații dacă îi vedeți pe vreunul dintre ei…eu sunt la Poliție”, le-a comunicat Oana fanilor ei.
Pentru că nu a fost reținut de poliție și nu a fost declarat oficial suspect de către anchetatori pentru acest furt, site-ul nostru a decis să le protejeze identitatea celor acuzați, până la clarificarea situației.