Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam. Ce îi reproșează acum Querida

Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam. Ce îi reproșează acum Querida
Războinica Oana Zăvoranu nu se lasă și le taxează pe vedetele țării la orice mișcare greșită. Ce a avut de spus la adresa Andei Adam.

Nu este pentru prima dată când Anda Adam intră în gura Oanei Zăvoranu. De data asta, bruneta i-a spus cuvinte și mai grele.

Oana Zăvoranu o face praf pe Anda Adam. Ce îi reproșează acum Querida

Nou atac al Oanei Zăvoranu la adresa Andei Adam. De data asta, bruneta a avut o reacție extrem de dură și a afirmat despre Anda că are trupul asemănător cu al unui bărbat și nici o femeie nu ar visa vreodată să arate ca ea. Totul e legat de ceaiul pe care Anda îl promovează și care, spune ea, face minuni pentru siluetă.

„Noroc cu pectoralii, pardon sânii”

„Lasă photoshopul că nici nu te-am recunoscut. Noroc cu pectoralii… pardon sânii. Dar între pectoralii ăia ce ai? Că nu ne mai putem concentra la ce faci tu reclamă că ne e frică, femeia bărbat bine”, a notat Oana Zăvoranu pe contul de socializare, în dreptul unei fotografii în care Anda Adam are un decolteu spectaculos. Blondei se pare că nu îi pasă deloc de comentariile răutăcioase ale Oanei Zăvoranu și își vede în continuare de viața ei, alături de bărbatul de care e foarte îndrăgostită.

Anda a fost cerută în căsătorie, dar nu poartă inelul de logodnă pentru că e prea scump

Frumoasa Anda Adam a declarat cu ceva timp în urmă că a fost cerută în căsătorie chiar de ziua iubitului ei, care este pe 14 februarie, de Valentine’s Day. Atunci a primit un superb inel de logodnă, alături de un trandafir. Vedeta a ales să nu poarte inelul, pentru că este foarte scump.

„El este francez, deci pot doar să spun Voila!”

„Voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day, de unde și vin. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă. El este francez, deci pot doar să spun Voila! Inelul ăla pe bune l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”, a declarat atunci Anda Adam la Kanal D.

Sursă foto: spynews, instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri