Oana Zăvoranu o pune la zid pe Andreea Mantea: „Voi continua să vă deschid ochii”

Oana Zăvoranu o pune la zid pe Andreea Mantea: „Voi continua să vă deschid ochii”
Oana Zăvoranu a pornit un „război” împotriva creatorilor de conținut online din România și ia la rost, pe rând, mai multe nume cunoscute pe rețelele de socializare. Unele persoane s-au simțit insultate de Zăvo și au anunțat că vor să o tragă la răspundere. Prin urmare, acestea au dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu pentru prejudicierea imaginii, după ce bruneta le-a atacat pe Instagram și YouTube.

Oana Zăvoranu continuă să atace creatorii de conținut din online-ul românesc. Chiar dacă o parte dintre aceștia au decis să o reclame, Querida nu se lasă. Următoarea țintă a brunetei este o vedetă Kanal D, la adresa căreia a adus unele acuzații grave.

Oana Zăvoranu o pune la zid pe Andreea Mantea

Oana Zăvoranu a luat-o la rost pe Andreea Mantea. Querida nu s-a sfiit și a adus acuzații grave la adresa prezentatoarei TV, și anume că aceasta i-ar fi „spart casa” unui bărbat însurat de la noi. Atacurile la adresa Andreei Mantea au venit și din partea fanilor Oanei, care a prezentat numeroase mesaje de la urmăritorii din social media.

Querida a postat pe contul de Instagram mai multe capturi de ecran, cu bucăți din articole de presă. În acestea, se discuta despre o idilă dintre Andreea Mantea și un bărbat căsătorit. 

„ZERO. Lui Spayder Sacadam îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da adevărat caracter…zero. Alexandra era gravidă în 9 luni când asta a divorțat pentru Sacadam de ea. Și asta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente…asta! Caracter zero barat!”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu: „Voi continua să vă deschid ochii”

Se pare că Zăvo își susține punctul de vedere și nu cedează în „războiul virtual”, în care le trage la răspundere pe creatoarele de conținut online care recomandă diverse produse, fără a avea vreo certificare în acest sens. Ea a mărturisit chiar pe contul de Instagram că va continua să le ia la rost pe mai multe vedete.

„Pe unele le voi lua la kilogram…adică mai multe la grămadă pentru că mi le tot ‘semnalizați’…dar nu merită să le aloc fiecăreia câte o emisiune sau spațiu mai mult decât e cazul. Știu…știu că v-au astenizat și v-au adus în pragul disperării cu codurile, givaueiurile lor ieftine, cu aerele și harfele lor de doi lei dar EU SUNT UNA ȘI ELE SUNT ZECI. Promit că voi analiza exact cum urmează fiecare și voi continua să vă deschid ochii în măsura în care sunteți și VOI dispuși să o faceți”, a scris Querida pe Instagram.

Sursă foto: Instagram

Exclusiv. Antonia intră în joc. Anul acesta ar trebui să fie însărcinată. Ce are de spus despre asta

Recomandarile noastre