Oana Zăvoranu pune osul la treabă. Vrea să-l ajute pe primarul Piedone să facă ordine în Sectorul 5

Oana Zăvoranu pune osul la treabă. Vrea să-l ajute pe primarul Piedone să facă ordine în Sectorul 5
Și până acum Sectorul 5 a fost unul bine pus la punct, dar să vedeți de acum înainte! Primarul de sector a dat o adevărată lovitură de imagine, iar totul a ieșit la iveală marți după-amiază.

Oana Zăvoranu a decis să se implice puternic și vrea să-l ajute pe primarul Piedone să facă ordine  adevărată în Sectorul 5. Edilul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a bifat, marți, o nouă și importantă realizare.

Nu duce lipsă de imaginație primarul, el fiind recunoscut, la nivel național, pentru ideile sale deseori ieșite din tipare. Piedone și-a scos biroul în fața primăriei pentru a da audiențe oamenilor și a le rezolva problemele pe loc. Tot el e maestrul vizitelor inopinate în companiile primăriei și pe șantiere. Nu putem uita că a făcut senzație cu „tarabele sociale” și  multe altele.

Acum, edilul Sectorului 5 vine cu o nouă bombă.

Oana Zăvoranu vrea să-l ajute pe primarul Piedone

Cunoscuta actriță Oana Zăvoranu va fi noul director de Comunicare al Primăriei Sectorului 5. Anunțul a fost făcut chiar de artistă. Aceasta a vrut ca totul să se știe, din timp. Și, pentru a nu lăsa loc de supoziții și interpretări, a postat chiar ea mai multe imagini, alături de primarul Sectorului 5, în biroul acestuia, pe contul ei de Instagram.

După cum se vede, Oana Zăvoranu și-a intrat direct în atribuții. Ea și edilul și-au asortat ținutele, fiind amândoi îmbrăcați în piese vestimentare negre. De asemenea, au optat pentru discrete accesorii de la branduri de renume, primarul, de exemplu, etalând o frumoasă curea Hermes.

„În vizită la viitorul meu ȘEF”, a scris Oana Zăvoranu alături de setul de imagini surprinse în biroul edilului Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone.

Oana Zavoranu este absolventă a Facultății de Drept. Potrivit dezvăluirilor făcute de ea pe pagina ei de Instagram în urmă cu un an, și-a dat “licența la criminalistică și teza ei s-a numit «Elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare»”. A și postat fotografie cu teza de licență. A obținut nota 8,72, dar a ales drumul televiziunii. Prima dată a fost angajata TVR.

Sursa foto: Instagram / Oana Zăvoranu