Oana Zăvoranu se pregătește să iasă pe YouTube. Promite să-i facă praf pe toți vlogerii și influenserițele

Oana Zăvoranu se pregătește să iasă pe YouTube. Promite să-i facă praf pe toți vlogerii și influenserițele
Zăvoranca nu mai are pace.  A luat la rând influencerii. I-a făcut pe toți de „ardei umpluți”. A trecut apoi și la artiști. În final, după ce le-a criticat aspru pe femei, a trecut și la bărbați, ca să nu fie discriminare de gen!

Oana Zăvoranu își începe tir-ul cu Selly, cel mai vizonat YouTuber de la la noi. Ea a fost  întrebată de un fan dacă știe vreun influencer și ce părere are despre. „M-am uitat vreo 30 de secunde că nu am rezistat mai mult. I-aș da numai șuturi în c.. și palme peste cap ca în Benny Hill”, a spus Oana Zăvoranu despre Selly. Toți influencerii de genul lui, în opinia Oanei Zăvoranu, sunt „varză, penibili, vomitivi”.

Vorbe grele pentru femei

Oana Zăvoranu le-a atacat foarte dur pe vedetele feminine. Loredana Groza, Delia, surorile Monica și Ramona Gabor, Cristina Ich, Alina Ceușan sau Anda Adam sunt doar câteva dintre cele care au intrat în colimatorul Oanei Zăvoranu.

„Pe spinarea voastră își fac baragladinile astea case, dressinguri și vă zic cum dorm ele în așternuturi de 8.000 de lei. Nu vă simțiți prostite? Nu vă simțiți furate pe față?”, a fost mesajul postat de Oana Zăvoranu pe Instagram, legat de vedetele care fac reclamă. Apoi a anunțat ce s-a gândit.

Oana Zăvoranu a pornit rebeliunea împotriva influencerilor, pentru că vrea să îi elimine. „Eu până nu scap această țărișoară de aceste căpușe nu mă las. Vi le scot pe astea din orice sistem, pentru că îmi voi lua din timpul meu să le demasc pe astea. Dacă influențezi generații de tinere, trebuie să fii bombă pe diplome. Sunt unele care se fardează singure în fața oglinzii”, a mai spus Oana Zăvoranu.

Între timp, pe contul de Instagram, oana nu se satură să prezinte sesiuni de „un-boxing”, la fel ca și influencerii pe care îi critică.

Oana Zăvoranu pregătește o emisiune pe YouTube. Când se va difuza

Oana Zăvoranu ia și ea modelul fostului ei soț, Pepe, care are emisiune pe YouTube, și pregătește ea însăși una. Ea și-a anunțat deja fanii. Oana a mai spus că foarte curând mai multe proiecte ale ei vor prinde viață.

Vedeta a dezvăluit și cum vor decurge lucrurile în emisiune: „Mai întâi voi fi doar eu, după care mă voi gândi la invitaţi. Sunt „one woman show” nu prea am nevoie de lume ca să întreţin atmosfera, de obicei nu prea îi las să vorbească (n.r.- pe invitați). Reality show? Ar trebui să fiu prea mult expusă, mă mai gândesc”.

Emisiunea va începe să fie difuzată de luna viitoare. Oana  nu a anunțat încă data exactă, însă a punctat că va începe în „decembrie”.

Sursa foto: Instagram

Cătălin Cazacu, o nouă dragoste la orizont? Cu cine a plecat acesta în vacanță