Oana Zăvoranu, tentată să participe la un reality. Condițiile sunt însă dure

Oana Zăvoranu, tentată să participe la un reality. Condițiile sunt însă dure
Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de socializare, Oana Zăvoranu a fost extrem de sinceră. Ce ar trebui să i se ofere ca să facă un reality.

Nu vrea să audă sub nici o formă de emisiuni gen Bravo, ai stil, însă s-ar mai gândi dacă i s-ar propune un reality. Ar negocia însă foarte mult.

Oana Zăvoranu, tentată să participe la un reality. Condițiile sunt însă dure

Extrem de sinceră cu fanii săi de pe online, Oana Zăvoranu a spus că niciodată nu ar participa la emisiunea Bravo, ai stil. Dintr-un motiv bine întemeiat. “Nu, ce să caut acolo printre somitățile alea reeșapate și obosite? Acolo ajungi doar dacă nu te mai cheamă nimeni și nu însemni nimic în showbizz”, a fost reacția dură a Oanei Zăvoranu. În schimb, dacă i s-ar propune un reality, s-ar mai gândi. Dar ar negocia până la sânge pe o sumă mare de bani. Pentru că doar una-i Oana Zăvoranu.

“Să îți arate Oana Zăvoranu ce face 24 de ore din 24 pe o anumită perioadă de timp se face pe cheltuială mare de tot”

“În principiu, nu… Poate doar o mini serie pe o perioadă limitată pe bani foarte mulți. Să îți arate Oana Zăvoranu ce face 24 de ore din 24 pe o anumită perioadă de timp se face pe cheltuială mare de tot. Nu moca cum fac toți troglodiții care cică au realiy show-uri ca să… (dea cu mătura)”, a spus Querida.

Așteaptă să plece la Milano ca să facă shopping

În altă ordine de idei, bruneta a spus că abia așteaptă să plece la Milano, pentru că doar acolo shopping-ul e mirific. Dar și în America. “Ieri aș veni, dacă aș putea. Sper cât mai repede cu putință după ce îmi aranjez totul aici așa cum vreau eu…Big Love”, a fost răspunsul Oanei pentru un fan din Manhattan.

Sursă foto: instagram

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp