Oana Zăvoranu trage cu dinții de căsnicie. E geană pe Alex Ashraf și îi dă semne clare că totul s-a schimbat

Oana Zăvoranu trage cu dinții de căsnicie. E geană pe Alex Ashraf și îi dă semne clare că totul s-a schimbat
Oana Zăvoranu știe cum să dea la o parte orice femeie care ar îndrăzni să privească către soțul ei, Alex Ashraf. Iată la ce a recurs vedeta pentru a-l ține lângă ea.

Fire vulcanică, cu greu a putut să o vadă cineva pe Oana Zăvoranu făcând declarații de dragoste. Dar pentru Alex Ashraf ar face orice…

Oana Zăvoranu începe să se liniștească după o perioadă nu tocmai roz. Se pare că relația de iubire cu Alex Ashraf a intrat din nou pe făgașul normal, iar bruneta știe cel mai bine cum să-și țină bărbatul acasă. Se comportă exemplar și a început să-i arate tot mai mult soțului cât de mult îl iubește și ce reprezintă pentru ea.

Pentru că problemele din cuplu au dispărut, cei doi s-au afișat împreună, iar Querida n-a ratat ocazia să nu îi dea și un mesaj emoționant. Ea a subliniat că au trecut peste problemele pe care le-au avut și sunt acum parcă mai uniți ca niciodată.

„Noi doi cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut, trecem și vom trece peste toate obstacolele vieții”

Totul s-a rezolvat cu ajutorul lui Dumnezeu și a iubirii pe care și-o poartă unul altuia. În fotografia postată cei doi par fericiți, iar bruneta ține în mână un trandafir roșu, cu siguranță primit de la soț.

Oana Zăvoranu și Alex sunt din nou feriiciți

„US. Noi doi cu ajutorul lui Dumnezeu am trecut, trecem și vom trece peste toate obstacolele vieții….pentru că așa a decis EL. Vă iubim tare de tot. Oana și Alex”, a spus Oana Zăvoranu, pe Facebook.

„Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate să despartă”

Se pare că și Alex Ashraf  a învățat din greșelile făcute, pentru că, la rândul său, i-a făcut o declarație de dragoste Oanei Zăvoranu, explicând că nimeni și nimic nu-i poate despărți. „Știi că mereu sunt în spatele tău, să te protejez la bine și la greu.

Ce Dumnezeu a unit, omul nu poate desface vreodată. Te iubesc până la cer și înapoi”, a declarat Alex Ashraf, pe Instagram. Oana Zăvoranu n-a așteptat prea mult și i-a răspuns iubitul ei printr-un alt mesaj plin de iubire: „Numai cu Dumnezeu. Nimic fără el. Și eu te iubesc. Iubirea adevărată învinge totul”.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre