Obiceiul femeiesc pe care Cătălin Botezatu îl are de la 19 ani. E bizar, dar nu vrea să renunțe. Și Adrian Mutu face la fel

Obiceiul femeiesc pe care Cătălin Botezatu îl are de la 19 ani. E bizar, dar nu vrea să renunțe. Și Adrian Mutu face la fel
Preferatul femeilor, Cătălin Botezatu, este cunoscut pentru stilul său excentric. Iată ce face designerul din tinerețe.

A cucerit podiumurile marilor prezentări de modă și toată lumea îl adoră. Unul e Cătălin Botezatu.

Obiceiul ciudat pe care Cătălin Botezatu îl are de la 19 ani. E bizar, dar nu vrea să renunțe. Și Adrian Mutu face la fel

Într-un interviu pentru Kanal D, Cătălin Botezatu a vorbit despre un obicei pe care îl are de când avea doar 19 ani. Simpaticul designer își face pedichiura folosind doar ojă neagră. Sună ciudat pentru multă lume, dar nu și pentru Bote, care spune că este un trend vechi. În plus, el susține că la fel procedează și Adrian Mutu, dar și Messi și Ronaldo. Desigur, acest lucru are și o semnificație.

„Reprezintă libertate”

„Bine că ai filmat unghiile negre! Dacă tot filmează unghiile negre, să vorbim despre aceste unghii negre! Toată lumea mă întreabă! Înțelegeți odată pentru totdeauna! Este un trend de peste 40 de ani! Am unghiile negre de când aveam 19-20 de ani, dar n-a observat nimeni.

Și în România sunt vedete, gen Mutu, iar acestea sunt un trend gotic, un trend rock pe care l-au abordat toate vedetele mari internaționale, de la Messi, Ronaldo sunt sute de vedete. Reprezintă freedom (n.r. libertate).

Pentru anumite persoane și în anumite trenduri, aceste unghii negre militează pentru libertatea și pentru drepturile femeii! Trebuia să profit să explic asta. Sunt bărbați care-și fac unghii negre în avantajul femeilor, să fie libere, să nu mai fie molestate”, a afirmat Bote.

Câți bani a reușit să strângă designerul

De-a lungul timpului s-a tot vorbit despre banii pe care a reușit să-i strângă Botezatu, ba chiar se spune că acesta ar avea acum în jur de 100 de milioane de euro. Designerul nu a vrut să comenteze prea mult, fiind de părere că banii sunt… vulgari. „Nici nu știu ce sume se vehiculează. Nu știu dacă am 100 de milioane de euro, nu cred, poate! Dacă Ilinca Vandici a făcut un milion… Nu o să comentez niciodată sume pentru că banii mi se par vulgari din toate punctele de vedere”, a mai spus Bote.

Sursă foto: rtv