Octavia Geamănu schimbă macazul. Iată ce decizie a luat celebra prezentatoare. Exclusiv

Octavia Geamănu schimbă macazul. Iată ce decizie a luat celebra prezentatoare. Exclusiv
De când a plecat de la pupitrul știrilor Antenei 1, Octavia Geamănu e tot mai apropiată de fanii săi din online, pe care îi ține la curent cu viața sa.

E îndrăgostită de meseria sa, dar pentru moment Octavia Geamănu a luat o mică pauză.

Octavia Geamănu schimbă macazul. Iată ce decizie a luat celebra prezentatoare. Exclusiv

Octavia Geamănu pare mai liniștită în ultima perioadă. Vedeta are mai multă grijă de băiatul ei, de familie, se plimbă și cu puțin timp în urmă a postat un mesaj în care a afirmat că s-a gândit să facă o investiție. Prezentatoarea își dorește mult o casă la curte, undeva aproape de București.

„Caut acel loc perfect unde să îmi petrec weekendurile, care să mă enerveze că n-am timp să ajung mereu”

„Viața la țară mi se părea până de curând superbă, dar doar așa, din când în când. Dar de-o vreme am început să fiu cu ochii după case în apropiere de București, așa, mai pe la țară. Caut acel loc perfect unde să îmi petrec weekendurile, care să mă enerveze că n-am timp să ajung mereu, unde să coste mai mult întreținerea lui decât apuc eu să mă bucur de el, unde azi fac curat și când revin o iau de la capăt.

Înțelegeți ideea. Adică, mai exact, caut ceva care să-mi dea bătaie de cap, dar măcar când mă uit pe fereastră sau stau în terasă, frumusețea peisajului care se prezintă cât văd cu ochii, mă va face să uit orice neplăcere”, s-a destăinuit blonda.

Câte sacrificii a făcut pentru a-și păstra locul de muncă

Cu ceva timp în urmă, ea a povestit și cât e greu i-a fost la locul de muncă, unde a muncit atât de mult încât de cele mai multe ori era foarte obosită și nu mai putea să vorbească nici măcar cu părinții. Și atunci și-a pus o dorință: să aibă timp. După 20 de ani, visul i s-a împlinit. E pentru prima dată după ce i s-a reziliat contractul cu trustul Antena, când Octavia Geamănu a vorbit despre momentele grele ale carierei și câte sacrificii a făcut.

“Nu se punea problema să mai vorbesc cu prietenii, ori să ne întâlnim măcar de sărbători”

„Acum vreo 18 ani, pe vremea când mă angajasem la Antena 1 și munceam foarte mult să demonstrez că merit să evoluez d.p.d.v. profesional, că merit un salariu mai bun, eram, de multe ori, într-atât de obosită încât nu mai aveam energie nici măcar să vorbesc cu părinții la telefon atunci când mă sunau. Nu se punea problema să mai vorbesc cu prietenii, ori să ne întâlnim măcar de sărbători, pentru că eu munceam tot timpul”, a spus Octavia.

Sursă foto: facebook