Odată cu noua piesă, Andra dezvăluie noua ei siluetă. Iată secretul artistei – Exclusiv

Odată cu noua piesă, Andra dezvăluie noua ei siluetă. Iată secretul artistei – Exclusiv
Andra este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România, iar familia ei pe care o are alături de Cătălin Măruță, este apreciată de milioane de fani.

După 15 ani de când au cântat prima și singura dată împreună, Andra și Smiley au făcut un duet, noua lor piesă, lansat o săptămâna aceasta devenind un succes încă de la primele ore de difuzare. Cei doi au mai cântat împreună acum 15 ani, pentru Eurovision, piesa numindu-se „Dracula my love”.

Despre noua piesă, „Doar vina ta”, care are versurile scrise de Smiley, amândoi artiștii spun că li s-a potrivit mănușă și, mai mult decât atât că i-a emoționat maxim. „Eu nu am putut să înregistrez melodia, am plâns. Întotdeauna mi-a plăcut ce a cântat, dar la melodia asta am avut așa un sentiment că nu m-am putut concentra să cânt refrenul”, a mărturisit Andra.

Odată cu lansarea noii piese și a videoclipului acesteia Andra a dezvăluit pentru fanii ei și o surpriză în plus. Este vorba de noua ei siluetă, mult mai subțire decât era anul trecut pe vremea aceasta. Oricine are curiozitatea să se uite în istoricul vedetei de pe rețelele sociale poate vedea diferența cu ochiul liber, față de cum arăta anul trecut ( foto).

Trupul Andrei s-a subțiat vizibil, iar miniona cântăreață pare acum mai frumoasă ca niciodată. Este o femeie împlinită, cu o carieră de succes și, mai ales este o soție și o mamă plină de bucurii din partea familiei ei.

Andra dezvăluie secretul siluetei: a renunțat la dulciuri

În emisiunea „Vorbește lumea”, Andra a ajuns se dezvăluie secretul noi iei siluete. Ea a renunțat la ceva ce consumă în mod constant și pentru care, era căutată inclusiv de colegii de breaslă. Andra a dezvăluit ce mănâncă atunci când filmează „Românii au talent”.

„Ciolan cu varză, sushi, în altă zi, ca să pară că mâncam mai sănătos, rață…”, a spus Andra. Apoi a povestit cum și-a șocat colegii de platou. „Acum, în ultimele dăți nu am mai comandat dulce. Mâncăm cu toții în același spațiu și apoi ne ducem fiecare la cabinele noastre. Apoi numai îi vezi că îmi bat la ușă: „Auzi, dar ceva dulce nu ai? Că tu ai mereu ceva dulce!” Acum i-am surprins, în ultimele dăți, pentru că nu am mai adus nimic dulce la mine. Mi-am propus să nu mai mănânc așa mult.

Sursa foto: Instagram