Melodia lui Shakira pentru Pique e pistol cu apă comparativ cu noua piesă a lui Miley Cyrus. Praf l-a făcut!

Melodia lui Shakira pentru Pique e pistol cu apă comparativ cu noua piesă a lui Miley Cyrus. Praf l-a făcut!
În timp ce câștigă vizualizări, noul cântec al lui Miley Cyrus, Flowers, a iritat pe multă lume, deoarece seamănă foarte mult cu o altă piesă a unui artist foarte cunoscut, în timp ce versurile îl atacă direct pe fostul soț al artistei, Liam Hemsworth.

Noul cântec al lui Miley Cyrus, Flowers, a provocat o adevărată isterie datorită numeroaselor referiri la fostul ei soț, actorul Liam Hemsworth. Acesta a fost lansat imediat după ce Shakira i-a cântat lui Gerard Pique „Ai dat un Rolex pe un Casio / Ai dat un Bentley pe Tiago”.

Refrenul melodiei lansată de Miley Cyrus preia hitul din 2012 al lui Bruno Mars „When I Was Your Man”, pe care Liam i l-ar fi dedicat odată lui Miley. Cântecul original este despre regretul bărbatului care și-a pierdut iubita pentru că nu a știut să o aprecieze suficient: „Ar fi trebuit să-ți cumpăr flori și să te țin de mână / Ar fi trebuit să-ți ofer toate orele mele când am avut ocazia / Să te duc la fiecare petrecere pentru că tot ce voiai să faci era să dansezi”.

În schimb, Miley cântă: „Pot să-mi cumpăr singură flori/ Pot să merg singură să dansez / Și pot să mă țin singură de mână / Da, eu pot să mă iubesc mai bine decât poți tu”, ca replică la melodia lui Bruno Mars.

Miley pare se ia de mai multe ori de fostul ei soț în noua ei piesă. În altă parte a melodiei ea insistă asupra slabelor performanțe din intimitate ale acestuia: „Pot să mă iubesc mai bine / Pot să mă iubesc mai bine iubitule / Pot să mă iubesc mai bine, ah”.

Dedicație specială de ziua fostului soț care a înșelat-o

Miley a lansat joi videoclipul picant al noului ei single Flowers, chiar de ziua de naștere a fostului ei soț, Liam Hemsworth, care a împlinit 33 de ani.

Miley și Liam au divorțat în 2020, după doar opt luni de fericire conjugală. Este de notorietate o scenă delicată între cei doi, pe covorul roșu, unde Liam aproape că nu a vrut să stea în prejma soției sale. Când a fost întrebată de un reporter „Cum arată un număr de dans între voi doi?  Liam a fost cel care a răspuns: „Nu, nu, nu facem asta. Nu pe covorul roșu”. Vedeta pop, vizibil iritată, a împins mâinile soțului ei, în timp ce acesta a oferit un zâmbet stânjenit. Apoi și-a ridicat brațele și a pozat dramatic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đẹp Magazine (@dep_magazine)

Cei doi s-au logodit în mai 2012, dar s-au despărțit în septembrie 2013, apoi s-au reunit în 2016. Cuplul s-a căsătorit în decembrie 2018. După opt luni s-au separat, iar divorțul lor a fost finalizat în ianuarie 2020. Asta pentru că actorul nu i-a fost fidel deloc.

În ciuda timpului scurt trecut de la nuntă, Liam Hemsworth a înșelat-o pe Miley Cyrus cu nu mai puțin de 14 femei, pe care le-a și adus în casa vedetei. De aceea, artista a și filmat clipul noii sale piese chiar în vila în care Liam a înșelat-o cu nu mai puțin de 14 femei în scurtul lor mariaj. Ea dansează precum Joker, filmul omonim fiind preferatul lui Liam.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre