Orgoliile lui Mike Tyson. E incredibil ce e gata să facă

Orgoliile lui Mike Tyson. E incredibil ce e gata să facă
Mike Tyson recunoaște că soția sa crede că s-ar putea sinucide dacă oamenii l-ar ignora atunci când iese în oraș. Poreclit la un moment dat ”Cel mai rău om de pe planetă", a debutat deja la Hollywood ca actor, iar acum devine şi subiect de film. 

Legendarul boxer, Mike Tyson, care se pregătește să revină la ring la vârsta de 53 de ani, a recunoscut într-un videoclip șocant că soția sa (Lakiha Spicer) crede că dacă ar ieși pe stradă și nimeni nu l-ar recunoaște, ar fi în stare să își pună capăt zilelor. ”Soția mea mi-a spus:  Dacă ai ieși și nimeni nu te-ar saluta, ai fi în stare să te omori”, a susținut Mike Tyson într-o discuție cu Charlie Mack, conform MARCA.com.

Mike Tyson, supranumit ”Iron Mike”, a trăit o viaţă plină de evenimente: a ajuns campion mondial, apoi pușcăriaș, fiind condamnat în 1992  pentru viol. După ec a ieșit din pușcărie a reușit să ajungă în faliment. În 2007 a primit o altă condamnare pentru posesie de droguri şi conducerea maşinii sub influenţa băuturilor alcoolice.

”Toată viața mi-am dorit să fiu recunoscut, m-aș ucide dacă ajunge lumea să nu mă mai recunoască recunoască. Am fost un animal cu bani. M-am culcat cu surori, cu mame…”, spune Tyson.

Nu este prima dată când Mike Tyson, care a ajuns acum la a treia sa soție, Lakiha Spicer, recunoaște că aceasta i-a schimbat radical viața. El a mai vorbit și în trecut despre gândurile sale sinucigașe. ”Fără soția mea, sunt un animal sălbatic. Acum privesc femeile diferit, semn că îmbătrânesc”, recunoaște boxerul. În trecut, acesta a fost căsătorit cu actrițele americane Robin Givens și Monica Turner.

Viață de film

Actorul Jamie Foxx va interpreta rolul principal într-o peliculă despre viaţa celui care deţine încă titlul de cel mai tânăr campion mondial al greilor. Foxx a început deja antrenamentele pentru acest rol care va fi o mare provocare. Pe durata filmărilor va trebui să treacă printr-o transformare impresionantă: va cântări 97 kg la debutul peliculei, ca până în final să ajungă la 113 kg.

”Vă jur, lumea va fugi după mine pe stradă ca să-mi ceară autograful crezând că sunt Mike Tyson”, a declarat actorul care l-a cunoscut pe Tyson într-un mod cât se poate de impresionant. Făcea stand-up comedy și avea, în program, inclusiv o glumă despre celebrul boxer. A spus-o și, deși la alte reprezentații lumea leșina de râs, de data aceasta nu a râs nimeni. De frică. În sală se afla inclusiv Tyson.

Sursa foto: Instagram / Mike Tyson