Oțil: „Ia vedeți  ce înseamnă să fii influencer pe vechi, fraierilor!”

Oțil: „Ia vedeți  ce înseamnă să fii influencer pe vechi, fraierilor!”
Dani Oțil se ia și el de influenceri și le servește o lecție. Cum era să fii „influencer pe (stil) vechi” vedeți în cele ce urmează. Totul iese la iveală din perioada în care începuse să se iubească cu Mihaela Rădulescu. Cam tot pe atunci, iubita lui actuală abia împlinea 15 ani.

Co-prezentatorul matinalului de la Antena 1 și logodnica lui, Gabriela Prisăcariu s-au apucat să facă ordine între lucrurile din apartamentul vedetei TV. Viitoarea soție își impune punctul de vedere în casă: tot ce e mai vechi de 2015 trebuie aruncat! Dar Dani Oțil a descoperit „o comoară”, după cum spune.

Așa o fi? Sau e doar atașat de obiectul care datează exact din perioada în care se „combina” cu Mihaela Rădulescu și are, prin urmare, un atașament sentimental față de el?

Dani Oțil își pedepsește logodnica

„2008, baby, telefon mobil nou, nefolosit! Nu știu cine l-a pus între haine! O să mă întrebi sigur, dacă e Nokia sau Blackberry. Ciuciu. Draga mea, e un telefon pe care nu l-ai văzut în viața ta: Palm, modelul Centro. Palm era un aparat, un fel de agendă personală, cu un pix. Era predecesorul smartphone-ului”, a spus Oțil.

El a propus, ironic, după modelul influencerilor de azi, o sesiune de „un-boxing”. Și nu s-a putut reține de la o remarcă acidă la adresa lor. „Ia vedeți  ce înseamnă să fii influencer pe vechi, fraierilor!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Surprizele au continuat la deschiderea cutiei gadget-ului: multe cărticele tehnice, un CD de instalare (de care Gabriela s-a amuzat copios, întrebându-și logodnicul, cât se poate de sincer, „unde îl băgăm?”).

Oțil a arătat și telefonul, cu un ecran minuscul, de doi inch, care conține multe butoane care între timp nu se mai regăsesc pe noile și modernele aparate: home, Palm, buton verde pentru a răspunde unui apel și un altul roșu pentru a respinge apelurile nedorite. „Are litere, tastatură querty. Doamne ce urât e, a mai exclamat Oțil. Are și cameră foto, dar nu de selfie”.

Dani Oțil i-a arătat Gabrielei Prisecariu cum se făceau selfie-urile pe vremea „lui”, când ea avea numai 15 ani. Într-un final a descoperit și stylus-ul telefonului din 2008 și, cu ocazia asta a luat o decizie.

„Acest aparat va fi activat mâine, Gabriela. Și dacă mă mai superi, pedeapsa va fi că o săptămână folosești numai telefonul acesta! Să te văd cum te maimuțărești atunci!”, a concluzionat Dani Oțil.

Sursa foto: Instagram

Miliardarul Nicorescu, torturat ca-n filme. Apar detalii uluitoare, după ce autorul a fost prins