Otilia Bilionera, cucerită de un turc printr-un gest extrem. De Crăciun, merge cu părinții ei la ai lui

Otilia Bilionera, cucerită de un turc printr-un gest extrem. De Crăciun, merge cu părinții ei la ai lui
După despărțirea de fostul iubit, Otilia Bilionera a făcut tot ce a putut ca să-și găsească liniștea. Acum, celebra cântăreață s-a îndrăgostit din nou.

Otilia Bilionera are lipici la turci. Noul iubit o adoră, iar de Crăciun i-a invitat familia în Turcia.

Otilia Bilionera e pe cai mari. De Crăciun, face reuniune de familie. Se vor cunoaște viitorii socri

Otilia Bilionera se află de puțin timp într-o nouă relație și e extrem de fericită. De data însă, lasă lucrurile să meargă de la sine și nu vrea să forțeze nimic. „Acum sunt pe acasă, după voi pleca în Turcia, stau mai puțin prin București. În Turcia am evenimente, concerte, de toate, viață personală. Nu prea vreau să vorbesc despre asta, că nu știu, nu e nimic sigur, e o relație destul de recentă”, a spus Otilia Bilionera pentru SpyNews.

„De Crăciun niciodată nu am cântat”

Otilia spune că pentru ea Crăciunul este un lucru sfânt, de aceea nu cântă niciodată. Anul acesta, sărbătoarea Nașterii Domnului va fi una deosebită, pentru că familiile se vor reuni.

„De Crăciun vor fi în Turcia, iar de revelion am concert în Azerbaijan. Da, și cu familia mea. De Crăciun niciodată nu am cântat. Da, vor veni și ai mei cu mine în Turcia. Nu s-au cunoscut încă între ei, va urma!”, a mai spus Otilia Bilionera.

Ce gest a făcut noul iubit pentru artistă

Cu ceva timp în urmă, ea a mărturisit că bărbatul o adoră, iar la doar două zile de când s-au cunoscut, el și-a tatuat numele cântăreței pe mână. „Este un om care s-a îndrăgostit foarte mult de mine. Deja, după două zile, și-a tatuat numele meu pe mână și luptă să fiu cu el. E turc.

Ce pot să fac dacă mă îndrăgostesc? Să zic nu? Nu am reușit să mă îndrăgostesc de niciun bărbat de la noi din țară. El e mai mic… Am posibilitatea să mă mut acolo și să vin aici când am treabă”, a mărturisit, cu ceva timp în urmă vedeta.

Recomandarile noastre