Pamela Ewing din serialul ”Dallas” a renunțat la strălucirea vieții de la Hollywood. Cu cine își împarte acum viața

Pamela Ewing din serialul ”Dallas” a renunțat la strălucirea vieții de la Hollywood. Cu cine își împarte acum viața
Victoria Principal, la pensie. Era una dintre cele mai iubite actriţe din lume în timpul difuzării serialului. Interpreta rolul Pamela Barnes Ewing, personaj pozitiv, soția lui Bobby. Ei au fost cele mai îndrăgite personaje din celebrul serial ”Dallas”.

Victoria Principal a fost adorată pe toată planeta, în rolul Pamela Ewing din celebrul serial ”Dallas”. Ea era blândă, îngăduitoare, elegantă. La un moment dat ”a murit” și a dispărut din film. De fapt, la 50 de ani, a dorit să îşi schimbe viaţa.

Victoria Principal a fost adorată pe toată planeta, în rolul Pamela Ewing din celebrul serial ”Dallas”

Pamela Ewing, personaj principal în serialul ”Dallas”

Victoria Principal s-a retras la ferma ei din California și rareori iese în public. Însă, este foarte activă pe rețelele de socializare unde postează poze cu animăluțele de care are grijă. Era unul dintre cele mai îndrăgite personaje din serialul ”Dallas”, soția lui Bobby Ewing.  Serialul a fost transmis între anii 1978–1991. Acțiunea are loc în orașul texan Dallas, iar în centrul acțiunii este viața cotidiană a familiei Ewing.

Filmul este considerat ca una dintre cele mai de succes „telenovele” americane. Serialul a avut 357 de episoade, fiind urmat de trei filme. Muzica din genericul filmului, compusă de Jerrold Immel, a devenit celebră.

Serialul a fost difuzat în România pentru că Nicolae Ceaușescu voia să arate poporului său câte metehne are capitalismul. Efectul a fost invers. Românii a realizat că nivelul lor de trai este mult inferior celui din Occident. La un moment dat, în 1987, frumoasa și blânda Pamela ”a murit” și a dispărut din serial.

A renunțat la strălucirea vieții de la Hollywood

Victoria Principal a împlinit 72 de ani, pe 3 ianuarie. După succesul din Dallas a ales să părăsească serialul şi să refuze un salariu fabulos. Și-a schimbat viaţa radical când a împlinit 50 de ani. Și-a întemeiat o companie care se ocupă cu produse destinate îngrijirii pielii. Se concentrează pe bunul mers al companiei sale și pentru îngrijirea animalelor.

Actrița a povestit că nu a fost de acord cu decăderea personajului său. Ar fi primit un salariu enorm per episod şi ar fi putut deveni cea mai bine plătită actriţă din istoria televiziunii, dar a refuzat categoric. ”Sunt momente în viaţă când îţi descoperi adevăratul caracter”, a spus actrița pentru EW câţiva ani mai târziu. ”În noaptea aceea, am dormit ca un prunc. Fiindcă nu eram de vânzare.”

Personajul său ”a murit” într-un accident de maşină. Dacă se răzgândea, producătorii găseau o formulă să o ”readucă din morţi”.

Victoria Principal  ajută oameni, animale, natura. Are o fermă de salvare a animalelor care au fost neglijate sau abuzate.

Ajută oameni, animale, natura

Victoria Principal  are o companie puternică de la conducerea căreia s-a retras pentru a-şi continua menirea filantropică. Ajută oameni, animale, natură. Are o fermă de salvare a animalelor care au fost neglijate sau abuzate.

Celebra actriță locuiește în ferma ei din California. Postează des poze cu animăluțele de care are grijă. Actrița și-a dedicat toată energia salvării animalelor fără stăpân. A adoptat pisici, căței, cai, măgăruși, pe care îi îngrijește.

Victoria Principal a fost, cu ceva timp în urmă, protagonista unui incident neplăcut. Actrița s-a judecat cu o fostă menajeră care a acuzat-o că a fost mușcată de unul dintre câinii ei. Artista a luat decizia de a se rupe de lume, rămânând în compania necuvântătoarelor.

Victoria Principal a avut o carieră de succes, dar nu s-a bucurat de același noroc și în dragoste. A ajuns de două ori la altar și tot de atâtea ori a divorțat.

După două căsnicii eșuate, Victoria Principal a decis să-şi trăiască singură bătrâneţea. Actriţa fost căsătorită cu Christopher Skinner, între 1978 şi 1980, şi cu chirurgul plastician Harry Glassman, între anii 1985 şi 2006. Din nici un mariaj nu au rezultat copii. Foto: VictoriaPrincipalOfficial