Până la 36 de ani, a fost lovit de cinci ori de mașini

Până la 36 de ani, a fost lovit de cinci ori de mașini
Un tânăr în vârstă de 36 de ani, din comuna Valu lui Traian, județul Constanța, a fost lovit de cinci ori de mașini, în ultimii ani. Ultimul accident în care a fost implicat fiind produs sâmbătă, 27 iunie 2020.

Așteaptă un nou miracol. Vasile Ciucă, un tânăr în vârstă de 36 de ani, din Valu lui Traian, se zbate între viață și moarte la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, fiind în comă și cu numerase traumatisme, după ce a fost spulberat de o mașină, sâmbătă seară (27 iunie), pe DN 3.

Până la 36 de ani, a fost lovit de cinci ori de mașini

Vasile Ciucă are multiple traumatisme după ce a fost lovit în plin de o șoferiță.

„În jurul orei 22.05, o femeie de 29 de ani a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian, banda nr. 2, dinspre Constanţa către Murfatlar şi ajungand în dreptul unui restaurant, a surprins şi accidentat grav un bărbat care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure, din partea stângă a conducătoarei auto. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a bărbatului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, se arată într-o informare a IPJ Constanța.

Vasile Ciucă a suferit în urma impactului deosebit de violent un traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă de braț, fractură închisă de femur și un traumatism abdominal.

Vecinii și colegii de muncă povestesc că accidentul de sâmbătă (27 iunie) este al cincilea în care Vasile este implicat.

Primul accident suferit de tânăr s-a produs pe când acesta avea numai opt ani. La acea vreme, Vasile Ciucă a fost spulberat de o mașină, pe DN 3, și aruncat aproximativ 20 de metri pe șosea, fiind grav rănit.

El a stat atunci două săptămâni în comă, însă ca printr-un miracol și-a revenit.

Oamenii au povestit că după accidentul din copilărie, Vasile a mai fost lovit de mașini de alte patru ori.

De fiecare dată, tânărul a suferit răni grave, având traumatisme la cap sau la picioare, însă a supraviețuit și s-a însănătoșit, reușind să meargă în continuare la locul de muncă.