Paris Hilton își răsfață patrupedul cu un cadou de câteva mii de dolari. E incredibil ce i-a luat cățelușei

Paris Hilton își răsfață patrupedul cu un cadou de câteva mii de dolari. E incredibil ce i-a luat cățelușei
Pentru Paris Hilton totul a fost dintotdeauna la superlativ. Iar cățelușa ei, Diamond, nu face o excepție. Paris Hilton își răsfață patrupedul de fiecare dată când are ocazia.

Paris Hilton este recunoscută ca fiind pasionată de cumpărături. De când a intrat prima oară în atenția presei, miliardarei i-a plăcut să se răsfețe atât pe ea, cât și pe cei dragi din jurul ei. Patrupezii pe care moștenitoarea Hilton i-a avut în dotare nu au făcut excepție. Acum câțiva ani, Paris avea în jur de șase câini și două pisici, pentru care cheltuia aproximativ 85 de mii de dolari pe lună. Acum, Paris o are pe Diamond, o cățelușă Chihuahua adorabilă. Paris Hilton nu se poate abține și își răsfață patrupedul cum poate mai bine. 

Vedeta a plecat zilele trecute la cumpărături la Privé Porter – un revânzător principal de genți Hermès Birkin din Miami, Florida – și a cumpărat două poșete: una pentru ea și una pentru micuța ei Chihuahua, Diamond Baby. 

Cum își răsfață Paris Hilton patrupedul. Geantă Hermes de 5000 de dolari 

În timp ce Paris și-a cumpărat o geantă Birkin în valoare de aproximativ 24.500 de dolari, puiul ei Diamond a plecat cu o gentuță în miniatură Hermès Micro Kelly care a costat 5.500 de dolari. Geanta minusculă nu este doar pentru spectacol. Este un Sellier Kelly complet funcțional care măsoară doar doi centimetri în diametru. Completat cu un interior căptușit și eșarfă Hermès Twilly minimizată. 

Magazinul a și înfășurat accesoriul într-o cutie portocalie Hermès miniaturală pentru Diamond, care a mușcat prompt din ambalajele decorative îndată ce și-a primit darul. Paris a pozat totul și a împărtășit imaginile pe Instagram. În luna februarie, Paris Hilton a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, Carter Reum. Vedeta a publicat pe rețele sociale imagini în care purta rochie albă și îl îmbrățișa pe Carter. Paris și-a arătat inelul de logodnă tăiat cu smarald de Jean Dousset, strănepotul lui Louis Cartier.

Foto: Instagram

Pepe a povestit cum a prins-o pe Oana Zăvoranu că-l înșeală și ce elegant a rupt-o cu ea

Recomandarile noastre