Surpriza lui Fuego pentru toate femeile. O aduce în platoul TVR 2 pe ”zâna surprizelor”

Surpriza lui Fuego pentru toate femeile. O aduce în platoul TVR 2 pe ”zâna surprizelor”
Paul Surugiu Fuego se pregătește de cel de-al șaselea sezon a emisiuniii „Drag de România mea!”, la TVR 2. Artistul a dat startul filmărilor, iar printre invitați figurează şi ”zâna surprizelor”.

Lui Paul Surugiu Fuego îi place să-și surprindă prietenii. Invită la emisiunea „Drag de România mea!”, la TVR 2, pe cele mai îndrăgite vedete. Printre primii invitați figurează şi ”zâna surprizelor”.

Surpriza lui Fuego o aduce în platou pe ”zâna surprizelor”

Andreea Marin s-a revăzut, după mult timp, cu un prieten drag, fostul ei coleg, Cove

Paul Surugiu Fuego se pregătește de cel de-al șaselea sezon a emisiuniii „Drag de România mea!”, la TVR 2. Înainte de 8 martie, are o surpriză pentru toate femeile. Chiar ”zâna surprizelor” va avea un moment de stupoare.

În culisele emisiunii la care era invitată să participe, a avut parte de o scenă similară cu propria sa emisiune de mare succes, „Surprize, surprize!”

Fără să fie avertizată, Andreea Marin s-a revăzut, după mult timp, cu un prieten drag, fostul ei coleg, Cove. Reacția a fost una emoționantă, iar Andreea a fost pusă, pentru prima dată, în postura foştilor ei invitaţi care trebuiau să facă faţă unei mari surprize.

Toate aceste reacţii la cald s-au desfăşurat sub „bagheta” lui Paul Surugiu Fuego. „Eu sunt un perfectionist și deseori mă enervez sau reacționez, dar colegii mei mă înțeleg. Tocmai de asta îi iubesc și sunt onorat că pot lucra cu ei, pentru că împreună putem face performanță, într-o perioadă în care tot ce contează este lipsa de substanță.

Mulțumesc tuturor colegilor mei, tuturor celor care se luptă ca această emisiune să fie una de înaltă ținută!”.

Surpriza lui Fuego, de Ziua femeii

Paul Surugiu Fuego se pregătește de cel de-al șaselea sezon a emisiuniii „Drag de România mea!”, la TVR 2

Până la debutul noului sezon „Drag de România mea!”, de la TVR 2, ediția specială de duminică, 7 martie, de la ora 15.00, este darul oferit de „Ziua Femeii”, un spectacol de colecție.

Este vorba despre concertul extraordinar pop-simfonic „Lumina mea”, susținut de Paul Surugiu-Fuego pe scena Palatului Național din Chișinău.

Alături de Fuego, pe scenă se vor afla peste 100 de artiști, acompaniați de Orchestra Națională Simfonică Tele-Radio Moldova și de Capela Corală Moldova.

„Vreau ca intrarea în primăvară să ne prindă împreună, să vă aduc lumină în case, prin muzica mea, printr-un concert de suflet, un fel de vis împlinit! Spectacolul „Lumina mea” este cu adevărat o sărbătoare.

Imaginile sunt superbe, muzica la fel, orchestra și corul, orchestrațiile și repertoriul, divers, înalt, cu simțăminte frumoase.

Show-ul de sunet, lumini, ecrane, toate la un loc, vor face ca atmosfera să fie de neuitat. Eu m-am simțit perfect, în fața publicului basarabean.

Am realizat concertul fix anul trecut, pe 7 martie 2020, în ultimele zile înaintea decretării stării de urgență în ambele țări.

Am satisfacția că am putut construi un produs de calitate, pe forțe proprii, muncind enorm la el”, a mai spus Fuego.

Urmăriți emisiunea azi, 7 martie, pe TVR 2, de la ora 15.00.


Fuego, mesaj emoționant pentru mama lui

Fuego și cea mai bună soprană a lumii, cadou inedit de Ziua Națională a României

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp