Păzea, fetelor! A apărut o nouă vedetă. Ea este cea mai frumoasă din Capitală

Păzea, fetelor! A apărut o nouă vedetă. Ea este cea mai frumoasă din Capitală
Are 19 ani și deja a captat atenția. Este frumoasă și deșteaptă, studentă la Medicină. Tocmai a fost aleasă Miss Capitala 2021.

Capitala României se mândrește cu una dintre cele mai frumoase tinere din țară. La Miss Capitala 2021 a fost votată de internauți o studentă la Medicină. E drept, ea este activă pe rețelele de socializare, prezintă haine de firmă. Arartă spectaculos.

A apărut o nouă vedetă. Ea este cea mai frumoasă din Capitală

Ioana Basgan a câștigat Miss Capitala 2021. A fost desemnată într-o competiție online care își propune să promoveze frumusețea, cultura, sportul și educația. Cea care a obținut titlul de Miss are 19 ani, din București, studentă la Medicină. Este pasionată de modă și de frumusețe.

„Ioana a câștigat titlul de Miss Capitala 2021 în urma întregii activități prestate în decursul anului 2021 în domeniul modei, frumuseții, showbiz-ului și a prezentărilor unor branduri renumite de haine. A calificativelor și feedback-ului excelent primit de la clienți, colaboratori și parteneri de business”, spun organizatorii.

Ioana Basgan a câștigat Miss Capitala 2021. A fost desemnată într-o competiție online care își propune să promoveze frumusețea, cultura, sportul și educația.

A prezentat rochii de mireasă

Ioana Basgan s-a bucurat de un real succes la un important târg de nunți care a avut loc în această toamnă, de la Palatul Parlamentului. La eveniment, ea a prezentat rochii de mireasă, ținute casual și rochii pentru ocazii special. Timp de trei zile, a defilat pentru diferite case de modă și artiști vestimentari din București, și a adunat cele mai bune calificative de la colaboratori.

Noua Regina a frumuseții din București transmite că va încerca să inspire noua generație, să îmbine frumusețea cu educația.