Pe ce se mai urcă Delia. Până trece pandemia, vedeta copilărește

Pe ce se mai urcă Delia. Până trece pandemia, vedeta copilărește
Pasiunea Deliei pentru vacanţe este arhicunoscută. Artista fuge din ţară ori de câte ori are ocazia, dar acum este mai dificil, din pricina pandemiei. Artista nu s-a plictisit de loc: s-a urcat pe ce a găsit în cale.

Delia Matache a împlint 38 de ani, dar doar în buletin. Este plină de energie, de umor și a profitat de perioada de pandemie să facă exact ce îi place și să copilărescă. Nu degeaba, soțul ei, Răzvan Munteanu, îi spune Zbanghy, iar ea se declară ”nomad”!

Pe ce se mai urcă Delia. Până trece pandemia, vedeta copilărește

Deliei îi place să călătorească. Artista fuge din ţară ori de câte ori are ocazia, mai ales vara, pe  plaje cu nisip fin, cu o mare albastră și curată, eventual cu niște palmieri prin jur. Oriunde s-ar afla, Delia postează multe fotografii, astfel încât cei peste 2,3 milioane de fani să vadă și ei ce însemnă să faci un concediu plăcut.

Când nu vor mai fi restricții, pe artistă o așteaptă un șir lung de concerte, emisiuni, evenimente. Așa că Delia profit acum de această vacanță prelungită, neprogramată.

Iată că în pandemie, Deliei i s-a părut nostim să se cațăre. A fost la Bâlea Lac unde s-a pozat pe marginea prăpastiei.

Când a părăsit muntele, Delia a încercat și alte provocări. A găsit o jumătate de taxi infipt intr-un zid, un tomberon, o tricicletă și apoi s-a urcat și pe o masă.

Unii dintre fanii ei nu înțeleg de ce face Delia toate aceste nebunii, dar până la urmă se lămuresc că Delia copilărește și se bucură de viață. Când nu vor mai fi restricții, pe artistă o așteaptă un șir lung de concerte, emisiuni, evenimente. Așa că Delia profit acum de această vacanță prelungită, neprogramată.

La sfârșitul lunii iulie, în plină pandemie, Delia și soțul ei au fugit pe Coasta de Azur, la Saint Tropez, în Franța.

Delia nu a rezistat ispitei de a proba cele mai colorate ținute. Peste 20.0000 de fani și-au împărțit părerile: unii au apreciat, alții au criticat-o pe artistă că are ținute trasnite.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp