Pe Damian Drăghici îl bate gândul să învețe o nouă meserie. Chiar nu are legătură cu muzica

Pe Damian Drăghici îl bate gândul să învețe o nouă meserie. Chiar nu are legătură cu muzica
De ani buni, Damian Drăghici se luptă cu o mare problemă. Ce se întâmplă cu unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai lumii.

A ales să trăiască o viață normală, deși oricine ar fi fost în locul său ar fi cedat. Cu ce se luptă Damian Drăghici.

Pe Damian Drăghici îl bate gândul să învețe o nouă meserie. Chiar nu are legătură cu muzica

Sunt ani mulți de când Damian Drăghici încearcă să țină în frâu o problemă de sănătate care pe alții i-ar fi distrus: tulburarea deficitului de atenție și hiperactivitate (ADHD). Persoană puternică, acesta nu s-a speriat atunci când a primit diagnosticul de la medici și a ales să trăiască ca orice om normal, demonstrând acest lucru zi de zi. Dar asta nu înseamnă că i-a fost ușor.

„A fost doar ambiție”

Într-un interviu mai vechi, Damian Drăghici, o mare personalitate a României a mărturisit cum este viața lui. „Am început să cânt la țambal la 3 ani și „datorită’ ADHD –ului m-am lăsat după vreo șase luni de zile. M-am apucat de pian, iarăși m-am lăsat. M-am apucat de bass, iarăși m-am lăsat, de tobe, iarăși m-am lăsat.

Cred că și de nai m-aș fi lăsat dacă nu s-ar fi întâmplat un mic incident la ansamblul UTC –ului. Am cântat greșit și m-au făcut băieții să mă simt prost, iar asta m-a motivat să studiez. Dar nu a fost motivația potrivită, nu a fost din dragoste, ci a fost doar ambiție”, a afirmat marele artist.

„Nu este o boală, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo”

Pe de altă parte, Damian Drăghici afirmă că explicația științifică a acestei suferințe este o traumă suferită în copilărie și spune că și-ar fi dorit să devină terapeut. Și încă nu a renunțat la acest gând. „Tot ce am făcut în viața mea am făcut datorită ADHD-ului. Nu este de fapt o boală, o tulburare de personalitate, ci înseamnă că în momentul acela nu ești acolo. Nu ești prezent, ți-ai dori să fii în altă parte, pentru că ți-ai făcut alte filme.

S-a întâmplat ceva în copilărie, o traumă… asta e explicația științifică. Cu toate că nu sunt terapeut, deși mi-ar fi plăcut sau mă bate gândul”, a declarat acesta. Pe 13 iulie 2021, Damian Drăghici, cunoscut ca și Omul-orchestră a fost invitatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D.

Sursă foto: Instagram

Recomandarile noastre