Uimitor star! Pe Dolly Parton a costat-o un milion de dolari vaccinul anti-COVID

Uimitor star! Pe Dolly Parton a costat-o un milion de dolari vaccinul anti-COVID
Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi a adaptat celebrul ei hit „Jolene” pentru acest eveniment. A oferit până și un mini-recital surpriză.

În vârstă de 75 de ani, pe Dolly Parton a costat-o un milion de dolari vaccinul anti-COVID. Ea a ajuns ieri, la rând, să se imunizeze și a optat pentru vaccinul Moderna.

Cântăreaţa şi actriţa americană Dolly Parton s-a vaccinat împotriva COVID-19 şi i-a îndemnat şi pe alţii să-i urmeze exemplul cu o interpretare adaptată a hitului ei „Jolene”, relatează dpa. „Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin … Te implor să nu eziţi. Vaccin, vaccin, vaccin, vaccin, pentru că odată ce ai murit atunci e puţin prea târziu”, a cântat ea râzând. „Ştiu că încerc să fiu amuzantă acum, dar sunt foarte serioasă în legătură cu vaccinul”, a adăugat ea.

Pe Dolly Parton a costat-o un milion de dolari vaccinul anti-COVID

„Am aşteptat o vreme, sunt suficient de în vârstă pentru a-l obţine şi suficient de deşteaptă pentru a-l face”, a afirmat cântăreaţa de 75 de ani într-un videoclip postat marţi pe Twitter cu mesajul „Dolly primeşte o doză din medicamentul ei”. „Aşadar, sunt foarte fericită că o să-mi fac (vaccinul) Moderna astăzi”, a continuat ea. Are și de ce să fie fericită, doar a plătit pentru vaccin nu mai puțin de 1 milion de dolari!

Legenda muzicii country a donat anul trecut 1 milion de dolari pentru dezvoltarea vaccinului Moderna împotriva COVID-19. Despre vaccinul Moderna s-a transmis că e recomandat persoanelor de până în 55 de ani, nefiind potrivit, în baza studiilor existente, celor în vârstă. Dolly Parton arată de 55 de ani, însă vârsta ei  biologică este cu două decenii în plus. Cu toate acestea, după ce a investit în dezvoltarea vaccinului, a decis să și-l administreze.

Dolly Parton a recunoscut, în toamna anului trecut, că nu are timp să îmbătrânească, în timp ce discuta cu o legendă, Oprah Winfrey.

Vedeta i-a încurajat şi pe alţii să se vaccineze. „Cu cât ajungem mai repede să ne simţim mai bine, cu atât vom reveni mai rapid la normalitate. Aşadar vreau doar să vă spun tuturor laşilor de acolo: Nu fiţi o grămadă de fricoşi – ieşiţi şi vaccinaţi-vă!”, a mai spus Parton. Cântăreaţa americană a fost vaccinată la Centrul Medical al Universităţii Vanderbilt din Tennessee.

Dolly Parton s-a născut într-o sărăcie lucie

La cei 75 de ani, Dolly Parton este în continuare o apariție. Arată, în prezent, mult mai bine decât acum 10 ani. Și chiar cochetează cu gândul de a poza pentru cea mai celebră revistă pentru adulți. Evident, dacă ar afce-o, ar exista anumite condiții.

Cântăreața de country și actrița, care întotdeauna e aranjată ca scoasă din cutie, pare că a trăit o viață întreagă în lux și nu știe ce înseamnă lipsurile. Drept dovadă gestul incredibil de a dona 1 milion de dolari pentru dezvoltarea unuia din vaccinurile anti-COVID. Adevărul e că Dolly Parton știe exact valoarea banilor. Ea s-a născut și a trăit copilăria în sărăcie lucie.

Pe Dolly Parton a costat-o un milion de dolari vaccinul anti-COVID

Dolly  a fost al patrulea copil născut în familia crescătorului de tutun Robert Lee Parton. Tatăl ei era analfabet. Asta nu l-a oprit să facă mulți copii: 12 în total. Și trăiau, cu toții, într-o cabană cu o singură cameră. La nașterea lui Dolly, tatăl ei a plătit medicul cu un sac de fulgi de ovăz.

Dar, copilă fiind, habar nu avea că e săracă. „N-aș da amintirile astea pe nicio sumă de bani, oricât ar fi de mare. Dar nicio sumă de bani nu m-ar putea face să mă mai întorc să trăiesc cum am trăit atunci”, povestea Dolly într-un interviu acum câțiva ani.

Dragostea și cariera au luat avânt de-odată

Artista a învățat să cânte la chitară la 8 ani. Primele reprezentații le-a dat în biserică, duminica. La 13 ani, încurajată de părinți, a înregistrat primele cântece și l-a întâlnit pe Johnny Cash.

În 1964, după ce a terminat liceul, s-a mutat în Nashville, și a decis să se ocupe serios de muzică. Dar în prima zi de viață la oraș, în timp ce își spăla rufele, l-a întâlnit pe Carl Dean, un tinerel de 22 de ani. Dolly avea 18 ani, s-a îndrăgostit instant și doi ani  mai târziu s-au căsătorit. Și, de atunci nimeni și nimic nu i-a mai despărțit. Cariera ei a luat și ea avânt.

Dolly Parton, avere de peste jumătate de miliard de dolari

Dolly Parton a vândut peste 100 de milioane de albume, a fost de două ori nominalizată la Oscar și de 46 la Premiile Grammy. În 2005, a primit cea mai importantă distincție oferită unui cântăreț de country. Știați că ea e cea care a compus hitul anilor 90 „I Will Always Love You”, interpretat de Whitney Houston? Melodia a fost lansată inițial în 1974.

S-a lansat și în afaceri, construind un parc de distracții tematic, Dollywood. Înainte de pandemie acesta era vizitat de 2,5 milioane de oameni anual. În plus, e dedicată muncii caritabile. De peste 20 de ani a lansat o fundație care oferă gratuit 750.000 de cărți, lunar, copiilor nevoiași din întreaga lume.

Dumnezeu și secretul celor peste 5 decenii de căsnicie

În viața actriței și cântăreței, foarte importantă e credința. Bunicul, care a fost preot, a inspirat-o. „Îl rog pe Dumnezeu să mă ghideze zilnic, să mă conducă, să mă direcționeze, să-i scoată pe oamenii răi din viața mea și să-i aducă pe cei buni. Cu cât îmbătrânesc, cu atât credința mea devine mai puternică”, declara Dolly Parton.

Despre soțul său, chiar și după peste 50 de ani de relație, are numai cuvinte frumoase. „E foarte sigur de el. Nu a fost niciodată gelos. E un mare compliment pentru mine, spune Parton. Pentru că este așa, îmi dau seama că nu aș mai găsi pe cineva la fel vreodată. Mă iubește și îl iubesc”.

Sursa foto: Instagram

Se construiește primul hotel din Cosmos. Când se vor face primele rezervări

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp