Pentru Delia, nimic nu e imposibil. Ce a făcut într-o cafenea o demonstrează. Internauții au taxat-o

Pentru Delia, nimic nu e imposibil. Ce a făcut într-o cafenea o demonstrează. Internauții au taxat-o
Când te numești Delia se pare că nimic nu ți se poate interzice. Gestul vedetei i-a uimit pe mulți.

Fără să-i pese de nimic, Delia le-a arătat prietenilor din online că atunci când vrei să faci ceva, nimeni nu-ți poate pune piedici.

Pentru Delia, nimic nu e imposibil. Ce a făcut într-o cafenea. Internauții au taxat-o

Recent, pe contul său de socializare, Delia a postat un film în care apare plimbându-se pe bicicletă. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că vedeta nu era pe stradă, ci într-o cafenea. Aceasta a făcut câteva ture, dar pentru că îi cam tremurau mâinile pe ghidon, cineva i-a sugerat să fie atentă la frână. La scurt timp, internauții au început să îi critice comportamentul ieșit din comun.

„Să ferească toți sfinții, această femeie își bate joc de români”

„Chiar dacă e de dragul distracției, plimbarea cu bicicleta printr-un local unde ceilalți și-ar savura cafeaua, e prea arogantă, a spus unul dintre cei care o urmăresc pe online. Pe de altă parte”, alt internaut a fost extrem de dur.

„Să ferească toți sfinții. Această femeie își bate joc de români. Lumea bea suc și ea se plimbă cu bicicleta înăuntru, cu roțile în cafenea bătând-si joc de noi în ultimul hal. Noi suntem proștii ei. E vina noastră, nu e vina ei pentru asta”, a notat, supărat, acesta.

A cucerit un vârf de munte înalt de 4164 de metri

În această vară, Delia a preferat să plece să bată cu piciorul Munții Alpi și a fost extrem de fericită pentru tot ce a trăit. Pe de altă parte, vedeta a mărturisit în emisiunea lui Răzvan și Dani că a cucerit și un vârf de munte înalt de 4164 de metri, lucru care a făcut-o să fie extrem de mândră.

Delia face parte dintre jurații de la X Factor sezon 10 și a mărturisit că este fascinată de prestațiile concurenților de acum. „Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar, din păcate, nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!”, a spus juratul „X Factor”.

Sursă foto: instagram