Petre Roman și cel mai mare regret al său. Ce le reproșează părinților!

Petre Roman și cel mai mare regret al său. Ce le reproșează părinților!
La cei 74 de ani ai săi, Petre Roman are tot ce și-ar putea dori în plan personal: o soție tânără și un băiețel care a împlinit 11 ani și îi seamănă perfect. Prezent în cadrul unei emisiuni TV, Petre Roman, soția sa Silvia și băiețelul lor Petrus, au vorbit despre ce înseamnă viața de familie, dar și despre cadourile primite de Petrus de ziua lui.

Invitat la emisiunea lui Teo, Petre Roman a venit însoțit de soția sa Silvia Chifiriuc, cu care este căsătorit din 2009, dar și cu băiețelul lor Petrus, care are acum 11 ani și seama leit cu tatăl său, preluând cu succes tot șarmul fostului premier. Petrus este un băiețel vesel și foarte deștept, după cum mărturisea chiar tatăl său. Studiază la Școala Franceză și vorbește deja această limbă foarte bine.

Recent, Petrus a primit cadou de ziua lui ceva ce își dorea foarte mult, un cățel labrador. Patrupedul are voie în casă momentan și și-a făcut micul stăpân foarte fericit, care acum are cu cine să se joace, după cum a povestit chiar el.

Teo și echipa sa i-au pregătit și ei o surpriză lui Petrus de ziua lui. I-au oferi niște căști despre care puștiul, extrem de fericit, a spus că și le dorea de mult, dar că a preferat ca de ziua lui să ceară părinților să-i dăruiască un cățeluș.

Silvia Chifiriuc: “ La Petre Roman m-au atras prima oară mâinile fine”

În 2009, Petre Roman și Silvia Chifiriuc Roman au avut o nuntă mare, fastuoasă, cu mulți invitați din lumea politică și a afacerilor. Nașul lor de cununie a fost liberalul milionar Dinu Patriciu. La el, în vila de la Snagov, este făcută fotografia de sus, cu mirii.

Întrebați cum s-au cunoscut, Silvia a povestit că l-a întâlnit prima oară pe Petre Roman în aeroport, iar mai apoi au fost amândoi în avion. “ Avea niște gesturi așa… cu mâinile lui lungi, frumoase, fine, zici că a făcut pian”, își amintește aceasta, fostă cântăreață.

Întrebat dacă a cântat vreodată la pian, fostul premier mărturisește că atunci când era de vârsta lui Petrus, părinții săi i-au adus o profesoara de pian, însă pentru că nu era suficient de atent la lecții, aceștia au ales să întrerupă sesiunile.

“Acesta este cel mai mare regret al meu, mi-aș fi dorit enorm să cânt la pian și asta încerc să-i transmit și lui (Petrus), dar el nu e sigur că vrea să cânte la pian. E așa o încântare să cânți la pian, e fabulos, n-am cuvinte”, a încheiat emoționat Petre Roman.

Care e relația dintre Teo Rose si Dani Oțil. Frumoasa artistă a făcut mărturisiri fără rezerve