Petrecere de zile mari la Hollywood. Aniversarea de 3 ani a fiicei lui Kim Kardashian

Petrecere de zile mari la Hollywood. Aniversarea de 3 ani a fiicei lui Kim Kardashian
În cinstea zilei de naștere a fiicei sale, Kim Kardashian a distribuit pe rețelele de socializare fotografii și videoclipuri nemaivăzute cu Chicago West.

Data de 15 ianuarie marchează cea de-a treia aniversare a lui Chicago West. Clanul Kardashian-Jenner și mulți membri ai familiei au sărbătorit postând mesaje sincere pe social media. 

Mesaj emoționant de la Kim Kardashian pentru fiica sa

Kim a dat startul dis de dimineață, distribuind fotografii nemaivăzute ale fiicei sale. Micuța apare în imagini alături de frații ei mai mari.

„Ai cea mai dulce voce pe care am putut să o ascult toată ziua! Aduci atât de multă magie în toată viața noastră. Inima mea este atât de plină de iubire de când m-ai ales să îți fiu mamă. Abia aștept să te sărbătoresc cu jocuri și păpușile tale preferate astăzi! La mulți ani Chicago!”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Competiție la urările de „la mulți ani”

Pentru a nu se lăsa mai prejos, Kris Jenner a distribuit, de asemenea, mai multe fotografii ale nepoatei sale pe rețelele de socializare, inclusiv o fotografie cu tatăl ei, Kanye West.

„La mulți ani prețiosului meu înger mic Chicago!. Ești cea mai bună fiică, cea mai bună nepoată, cea mai bună soră, cea mai bună verișoară și sunt atât de mândră de tine! Ești o lumină atât de strălucitoare și sunt dincolo de recunoscătoare lui Dumnezeu că El m-a ales să fiu bunica ta !! Prețuiesc fiecare amintire pe care o facem împreună. Te iubesc foarte mult”, a scris Kris Jenner.

De ce a murit de fapt Elvis Presley. Autopsia lui a fost sigilată, dar un medic și fosta iubită au vorbit